CryptoWall Virus - Hvordan Fjernes Det?

Af         december 6, 2014 10:44          0
Type: Ransomware
 

CryptoWall er et ransomware program, der påvirker Windows brugere. Det fungerer mere eller mindre på samme måde som CryptoDefence virus. Når det først er inde i systemet, krypterer det alle dine filer, og giver dig ikke lov til at få adgang til dem. For at kunne dekryptere dem og bruge dem igen, meddeler programmet, at du skal betale $500 i bitcoins. Pas på, for CryptoWall virus er designet af cyber kriminelle, og de er kun ude på at stjæle fra dig. Du skal aldrig betale skaberne af denne virus, for der ikke er garanti for, at du vil få dine data tilbage.

CryptoWall virus kan trænge ind i dit system, hvis du besøger nogle skadelige hjemmesider eller klikker på en falsk besked, der udgiver sig for at være en opdatering for din Java, Flash Player osv. Når programmet er inde, foregiver det at scanne dit system, og krypterer derefter dine filer. Derpå skaber det filer (DECRYPT_INSTRUCTION.txt, DECRYPT_INSTRUCTION.html og DECRYPT_INSTRUCTION.url) med instruktioner om løsesum i hver mappe, som indeholder de krypterede filer. Instruktionerne forklarer, hvordan du får adgang til CryptoWall Service og betaler løsesummen. De ser således ud:

Hvad er der sket med dine filer?

Alle dine filer blev beskyttet af en stærk kryptering med RSA-2048 ved hjælp af CryptoWall. Du kan få yderligere information om krypteringsnøglerne, der benytter RSA-2048 her:

en.wikipedia.org/wiki/RSA_(crypto system)

Hvad betyder det?

Det betyder, at strukturen og data i dine filer er blevet uigenkaldeligt ændret, du vil ikke være i stand til at arbejde med dem, læse dem eller se dem, det er det samme som at miste dem for evigt, men med vores hjælp, kan du gendanne dem.

Hvordan kunne det ske?

Gældende for dig, blev der i vores server udviklet det hemmelige nøglepar RSA-2048 – offentligt og privat. Alle dine filer blev krypteret med den offentlige nøgle, hvilken er blevet overført til din computer via internettet. Dekryptering af dine filer er kun mulig ved hjælp af den private nøgle samt dekrypteringsprogram, som befinder sig i vores hemmelige server.

Hvad gør jeg?

Hvis du ikke træffer de nødvendige foranstaltninger indenfor den angivne tid, så vil betingelserne for at opnå den private nøgle desværre blive ændret. Hvis du virkelig sætter pris på dine data, så foreslår vi, at du ikke spilder dyrebar tid på at lede efter en løsning, for den findes ikke.

Du bliver bedt om at overføre pengene via Tor (anonym netbrowser). Denne browser bruges af cyber kriminelle, så de kan skjule deres identitet. CryptoWall virus benytter RSA-2048 kryptering, som er virkelig svær at bryde. Hvis du ikke har lyst til at miste nogen af dine data, bør du beskytte dit system mod den slags infektioner. Du skal også huske at sikkerhedskopiere dine filer, så du kan gendanne dem til enhver tid.

Du skal altid have et anerkendt anti-spyware program installeret i din computer, og opdatere det regelmæssigt. Hvis dit system allerede er blevet angrebet, så kan du prøve at køre en fuld scanning ved hjælp af Reimage,Spyhunter, malwarebytes eller andet lovligt anti-spyware.

Automatiske fjernelsesværktøjer til CryptoWall virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom CryptoWall Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
december 6, 2014 10:44, juli 15, 2016 09:12
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *