Crysis Ransomware - Hvordan Fjernes Det?

 

Crysis Ransomware er en farlig virus, der kan inficere din computer og låse dine personlige filer. Den kategoriseres som ransomware, og det skyldes, at den anmoder dig om at betale en løsesum, for at du kan få dine låste filer tilbage.

Hvis du har bemærket, at din computer en inficeret med denne virus og du ikke kan åbne nogle af dine filer, skal du gøre følgende: fjern ransomware-programmet fra dit computersystem og gendan dine filer.

Det er vigtigt, at du fjerner Crysis Ransomware fra din computer. Selvom det ikke vil dekryptere dine filer, er du nødt til at fjerne det, for Crysis Ransomware kan infiltrere andre virusser i dit system. Og til den opgave kan du få hjælp af et pålideligt anti-malware, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Du skal blot downloade et af disse programmer og scanne din computer med det. Det vil finde og fjerne Crysis Ransomware på kun få minutter, og hvis dit system er inficeret med andre virusser, vil det også finde og fjerne dem. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Når Crysis Ransomware er slettet fra dit computersystem, kan du prøve at låse dine filer op. Desværre findes der i øjeblikket ingen dekrypteringsværktøjer, der passer til Crysis Ransomware, så du kan kun få dine filer tilbage ved hjælp af en systemgendannelse. Systemgendannelse kan bruges, hvis du har en gyldig kopi af din harddisk, der er lavet, før din computer blev inficeret med Crysis Ransomware. Hvis du har sådan en kopi, men du ved ikke, hvordan du skal udføre systemgendannelsen, kan du finde vejledningen her: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restore.

I tilfælde af at du ikke har en kopi af din harddisk, skal du ikke gå i panik. Udviklerne af Crysis Ransomware tilbyder dig, at du kan betale løsesummen og dermed modtage et dekrypteringssoftware, der vil gøre dig i stand til at dekryptere alle de krypterede filer. Vi kan imidlertid ikke råde dig til at stole på dem, for der er ingen garanti for, at du vil få dine filer tilbage, når du har betalt løsesummen. Så det bedste, du kan gøre i denne situation, er at vente på, at it-sikkerhedseksperter udvikler et gyldigt dekrypteringsprogram.

Hvis du gerne vil undgå den slags situationer for fremtiden, skal du modificere indstillingerne i dit operativsystem, så de af og til automatisk laver sikkerhedskopier af din harddisk. Derved kan du simpelthen indstille din computer til en tidligere dato, hver gang en virus angriber din computer. Desuden anbefales det, at dit computersystem en beskyttet med et pålideligt anti-malware software, som kan forhindre den slags infektioner. Du skal være opmærksom på, at det ikke er nok kun at have et anti-virus software til beskyttelse af dit system, for somme tider kan det ikke finde malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Crysis Ransomware

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Crysis Ransomware, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

1. Hvordan fjernes Crysis Ransomware ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, Crysis Ransomware trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af Crysis Ransomware

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med Crysis Ransomware.


3. Gendan filer, der er påvirket af Crysis Ransomware, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. Crysis Ransomware prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuel Crysis Ransomware fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
marts 1, 2016 12:11, marts 1, 2016 12:11
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *