Dealbarium - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Dealbarium er endnu et adwareprogram. Den slags programmer bruges til at inficere computerbrugernes system, vise annoncer i deres browsere samt tjene penge på at reklamere på denne måde. Der er to sider af samme sag, og begge er negative. For det første er annoncerne generende. Du vil blive forstyrret, når du søger på internettet, og din computer vil sandsynligvis blive langsommere. For det andet er det ingen hemmelighed, at de annoncer, det vises af Dealbarium, for det meste kommer fra it-kriminelle. Så annoncerne er altså ikke alene irriterende, de er også ondsindede.

Det er ikke særligt svært at finde ud af, om din computer er inficeret med Dealbarium eller ej, for annoncerne er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by Dealbarium” eller ”Brought to you by Dealbarium”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret med dette malware, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Den ultimative måde at fjerne virus ligesom Dealbarium, er at downloade et pålideligt anti-malware program og scanne din computer med det. Vi anbefaler, at du anvender Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. De er troværdige programmer, har en kæmpe database over virus og er tidstestet. Så du kan roligt downloade et af dem, installere det på din computer og derefter køre en scanning af alle gemte filer i systemet. Det skulle automatisk kunne finde og fjerne alle Dealbarium filer på kun få sekunder. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også slippe af med Dealbarium manuelt. Denne proces kræver en særlig kendskab, så for at hjælpe dig, at vi udviklet en trin-for-trin Dealbarium manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til selv at fjerne Dealbarium.

Skulle du støde på problemer i løbet af proceduren, er du velkommen til at spørge os om hjælp i kommentarsektionen nedenfor. Og hvis du gerne vil vide mere om de særlige funktioner, som Dealbarium er i besiddelse af, skal du blot læse videre.

Om Dealbarium adware

Dealbarium beskrives som et brugbart og gratis værktøj, som vil gøre dig i stand til at spare både tid og penge ved at skaffe dig diverse kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online. Men det passer ikke. Du vil hverken spare tid eller penge, snarere det modsatte, for du kan miste begge dele som konsekvens af dette malware.

Det fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindeligt brugte browsere i verden, såsom Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Annoncerne, der vises af Dealbarium, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle særlige varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det nummer, da tilbuddene for det meste er falske, de er kun ude på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Udviklerne af Dealbarium bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne, så til sidst vil de forsøge at gøre alt i deres magt for at tilvejebringe flere klik. Det er grunden til, at annoncerne virker så tiltrækkende og for det meste urealistiske.

Således distribueres Dealbarium adware

Din computer kan blive inficeret med Dealbarium, blot ved at du downloader og installerer noget freeware. Hvis du downloader og installerer en download manager eller media player fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at Dealbarium vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Derfor skal du aldrig surfe på internettet, hvis din computer ikke er beskyttet med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til Dealbarium

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Dealbarium, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Dealbarium ads

Sådan fjernes Dealbarium ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Dealbarium installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Dealbarium
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Dealbarium fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Dealbarium samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dealbarium, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Dealbarium fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Dealbarium. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Dealbarium eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dealbarium, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Dealbarium fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Dealbarium samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dealbarium, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Dealbarium fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Dealbarium være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Dealbarium fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Dealbarium. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dealbarium, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Dealbarium fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
august 1, 2015 08:47, august 1, 2015 08:47
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *