DealDay - Hvordan Fjernes Det?

 

DealDay er endnu en ondsindet applikation, der officielt kategoriseres som adware. Når den først er installeret, vil den vise diverse annoncer i alle dine browsere. Annoncerne er ikke bare generende, de er også ondsindede, så hvis du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med DealDay, skal du straks fjerne programmet. Hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvor man fjerner denne virus enten manuelt eller automatisk, hvilket er helt op til dig.

Det er meget nemmere og mere tidsbesparende at fjerne DealDay automatisk, så derfor anbefaler vi dig at vælge den metode. Det eneste du skal gøre er at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware applikationer efter eget valg.

Hvis du imidlertid af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du fjerne DealDay manuelt. Denne proces kan være kompliceret, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin manuel DealDay fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Du finder den i slutningen af denne artikel. Hvis du formår at fuldføre alle punkter korrekt, vil du være i stand til selv at fjerne denne infektion.

Hvis du gerne vil vide mere om de særlige funktioner ved denne infektion, skal du blot læse videre. Og skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne eller selve fjernelsesprocessen, kan du altid spørge os i kommentarsektionen nedenfor.

Om DealDay adware

Selvom programmet beskrives som et nyttigt og gratis værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge ved at skaffe dig diverse kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Problemet med alle de tilbud og kuponer er, at de fremkommer som irriterende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner eller kontekstuelle reklamer. En ny fane eller et vindue med en annonce i kan ligeledes blive åbnet i din browser.

Annoncerne, som vises af DealDay, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, idet tilbuddene for det meste er falske. Udviklerne af DealDay forsøger kun på at fange din opmærksomhed og på den måde få dig til at klikke på annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre. Hvis du klikker på en af annoncerne, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører diverse cyber kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive fuppet og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres DealDay adware

Din computer kan blive inficeret med denne virus, blot ved at du downloader og installerer noget gratis software fra utroværdige hjemmesider. Når du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at DealDay vil blive installeret ved siden af, uden at du er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved gratis software.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. Du vil således være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage de nødvendige ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, da det muligvis kan være DealDay eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til DealDay

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DealDay, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DealDay Ads

Sådan fjernes DealDay ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DealDay installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DealDay
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DealDay fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DealDay samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealDay, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DealDay fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DealDay. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DealDay eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealDay, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DealDay fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DealDay samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealDay, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DealDay fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde DealDay være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DealDay fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DealDay. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealDay, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 6, 2015 08:58, juli 6, 2015 08:58
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *