DealExpress - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

DealExpress er en almindelig adware, der viser forskellige kuponer, rabatter og kommercielle tilbud. For det meste dukker disse annoncer op på e-commerce hjemmesider, såsom Amazon eller eBay. Selvom udviklerne af denne adware lover, at den vil spare dig både tid og penge, ved at give dig værdigfulde, kommercielle tilbud, så passer det ikke. Alle de tilbud kommer fra tredjeparterne og de fleste gange er de falske. Du bør tænke dig om endnu engang, inden du klikker på en af dem, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til en hjemmeside, der kan være inficeret og gøre skade på din computer.

Dette program er i kategorien PUP (potentielt uønsket program), da det normalt er mere skadeligt end nyttigt. Det virker som en browser add-on (tilføjelse), der kan føjes til alle de mest populære webbrowsere, inklusiv Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Programmet er ansvarlig for at udvikle forskellige annoncer. Desuden vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler eller IP adresser, og overføre dem til tredjeparterne, der vil bruge dem til at justere deres annoncer og gøre dem mere attraktive for dig.

DealExpress er en ad-supporter (domæne-administrator), der udvikler webtrafik og indsamler kundeemner. Det er på den måde, dens ejere tjener penge.

DealExpress trænger ind i computersystemer ved at følge med andet gratis software. Det vil sige, at når du gratis downloader noget fra internettet, er der chance for, at denne adware følger med. Når det så er sagt, skal du holde øje med installationsprocessen ved freebies, der er hentet fra mistænkelige hjemmesider, hvis du gerne vil holde din computer fri for dette program. Du skal ikke springe trin over, og sørg for, at du læser alle vilkår og betingelser. Vælg ligeledes en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Dette skulle forhindre, at din computer bliver inficeret med adware.

Hvis det er for sent og din computer allerede er blevet inficeret med DealExpress, er det stærkt anbefalet, at du skanner den med et pålideligt anti-malware, såsom Spyhunter eller malwarebytes, så bliver problemet automatisk løst. Hvis du foretrækker at gøre dette manuelt, er du velkommen til at bruge vores trin-for-trin DealExpress fjernelsesguide.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne DealExpress’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter DealExpress og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af DealExpress fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -” Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser.“Fjern alt der har relation til DealExpress og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af DealExpress fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til DealExpress og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til“Firefox -” Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -” Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af DealExpress fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner DealExpress. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Bemærk:

Hvis du har fundet en udvidelse, der ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til DealExpress

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DealExpress, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 10, 2014 06:48, august 10, 2014 06:48
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *