DealMine - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

DealMine kan umiddelbart virke som en nyttig applikation, men det er blot endnu et malware program, der officielt er opført som adware. Når det først er installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine browsere. Annoncerne er ikke blot generende, de er også ondsindede, så derfor skal du ikke beholde programmet på din computer. Det er ikke svært at finde ud af, om din computer er inficeret med dette malware eller ej, for annoncerne, der vises af DealMine, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by DealMine” eller ”Brought to you by DealMine”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen hurtigst muligt.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne den slags virusser, anbefaler vi, at du vælger en automatisk metode, for det er meget nemmere og du skal ikke bruge lang tid på det. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Det er en rigtig god ide at have den slags programmer installeret på din computer, for det vil nemlig også beskytte dit system mod lignende infektioner fremover.

Men hvis du af en eller anden årsag ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du også fjerne DealMine manuelt. Det kan være en anelse kompliceret, så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin DealMine manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne DealMine manuelt.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om DealMine og dets specifikke funktioner.

Om DealMine Adware

Selvom applikationen ifølge beskrivelsen skulle være gratis og nyttig applikation, som vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at forsyne dig med forskellige rabatter, kuponer og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Efter installation vil programmet som sagt vise diverse annoncer i alle dine browsere. Annoncerne kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes åbnes en ny fane eller et nyt vindue i din browser. Vi kan ikke anbefale dig at klikke på de annoncer, der vises af DealMine, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

DealMine fungerer som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da disse ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Så hvis DealMine er installeret på din computer, kan diverse it-kriminelle nå dig direkte i din browser hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres DealMine adware

DealMine er bundtet med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader en PDF generator eller media player fra en upålidelige hjemmeside, er der risiko for, at DealMine vil blive downloadet ved siden af. Derfor skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage nødvendige ændringer. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden, skal du ikke fuldføre den installation, for det kan muligvis være DealMine eller andet malware, som du nødigt vil have installeret på din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til DealMine

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DealMine, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DealMine

Sådan fjernes DealMine ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DealMine installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DealMine
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DealMine fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DealMine samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealMine, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DealMine fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DealMine. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DealMine eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealMine, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DealMine fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DealMine samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealMine, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DealMine fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde DealMine være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DealMine fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DealMine. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealMine, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel DealMine fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 9, 2015 09:24, september 9, 2015 09:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *