Deals App Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Deals App er et adwareprogram, der er designet af det berygtede Innovative Apps, som for nyligt har udgivet SavingsShip, Savings Season, Gigantic Savings og meget andet irriterende adware. Programmet siges at forbedre din søgeoplevelse. Og hævder ligeledes at spare din tid og penge, ved at sammenligne priser og finde de bedste tilbud i online butikker. Det kan lyde som en god funktion, især hvis du godt kan lide at handle online, men sandheden er dog den, at Deals App er meget generende og den forstyrrer kun din søgeaktivitet. Programmet passer til tre store browsere, som er Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. De er de mest populære browsere, hvilket betyder, at den kan påvirke en bred vifte af brugere.

dealsapp-ads

 

Hvis din computer er blevet inficeret, vil du som det første bemærke en lang række annoncer, som vises, når du søger på internettet. Deals App Ads indeholder diverse kuponer og andre attraktive tilbud til at købe bestemte ting billigere. Her følger hvad programmet hævder at vise:

Denne Plugin viser for øjeblikket flere grundlæggende typer annoncer, inklusiv men ikke begrænset til:

 • sponsorerede links
 • traditionel fremvisning af annoncer, såsom bannerreklamer, ”pop-unders” og mellemliggende annoncer (dvs. annoncer, der dukker op, når en hjemmeside indlæses, eller som vises mellem indholdet på en hjemmeside)
 • kuponer
 • videomålrettede annoncer (som vises, når du downloader en video).

Nogle af annoncerne kan dukke op, når du kører musen over nogle fremhævede ord på tilfældige sider. Disse i-tekst-annoncer er også en konsekvens af Deals App adware, og ejerne af hjemmesiderne har intet at gøre med dem. Hvis du klikker på Deals App Ads, vil du straks blive omdirigeret til en af de sponsorerede hjemmesider, som adwaren forsøger at reklamere for. Ejerne af den bliver faktisk betalt for at fremme tilknyttede links. Selvom tilknyttet markedsføring er lovlig, bør du huske på, at Deals App kan omdirigere dig til usikre hjemmesider, og du kan få din computer inficeret, når du besøger dem. Det er en af grundene til, hvorfor du skal skille dig af med denne adware.

Desuden er Deals App kendt for at spore brugernes søgehistorik. Læg mærke til, at de fleste Deals App Ads har en form for relation til dine senere søgninger. Det har en ganske enkel forklaring. Adwaren indsamler personlig information, og bruger den til at udvikle personliggjorte annoncer, som du vil være mere tilbøjelig til at klikke på. På den måde tjener skaberne af Deals App flere penge. Du bør huske på, at sporing af dine søgevaner også kan betyde, at programmet vil få adgang til din personlige information, såsom dine e-mails, kodeord, osv. Senere hen kan det blive brugt til at kompromittere dit privatliv og sikkerhed.

Som du kan forstå, kan Deals App Ads være ganske skadelig, og det anbefales at fjerne den adware, der frembringer dem, så snart du bemærker, at din computer er blevet inficeret. Selvom adwaren hævder, at for at afinstallere den, skal du blot fjerne applikationen fra din programliste, som du finder i Kontrolpanelet, så har flere brugere klaget over, at Deals App Ads vender tilbage, efter at de har genstartet deres system. Det er grunden til, at det anbefales at køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla. De programmer vil finde og eliminere Deals App automatisk. Du kan undgå lignende infektioner ved at være mere forsigtig med dine downloads fra internettet. Du skal altid vælge en Brugerdefineret eller Avanceret installation, når du installerer nye programmer, og du skal følge deres installationspunkter meget omhyggeligt. Vær sikker på, at du fravælger enhver valgmulighed, der tilbyder ekstra downloads, hvis du ikke kender dem. Deals App følger med diverse afspillere, PDF creators, download managers, osv. Den kan også blive installeret, hvis du klikker på en skadelig pop-up eller falsk opdateringsbesked, der ligeledes har tendens til at blive vist, når du surfer online. Hvis du er en mere erfaren computerbruger, kan du prøve at fjerne Deals App manuelt. Du skal blot følge vejledningen nedenfor, for at lære hvordan det gøres.Automatiske fjernelsesværktøjer til Deals App Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Deals App Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Deals App adware

Sådan fjernes Deals App Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Deals App Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Deals App Ads og relaterede parasitter såsom UniCoupon Deals , CartWheelShopping Deals , Hot Deals popup , PriceCongress Deals .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Deals App Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Deals App Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Deals App Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Deals App Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Deals App Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Deals App Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Deals App Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Deals App Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Deals App Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Deals App Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Deals App Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Deals App Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Deals App Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Deals App Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Deals App Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
november 19, 2014 14:45, december 2, 2014 14:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *