DealsFactor - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

DealsFactor er en applikation, som du ikke skal sætte din lid til, på grund af dens skadelige aktiviteter. Den står opført som et PUP (potentielt uønsket program) og som en adware. Du kan besøge dens officielle hjemmeside på www.dealsfactor.com, for at få et godt indblik i denne applikation. Du kan finde programmets Vilkår for Brug og Fortrolighedspolitik på den samme hjemmeside. Bemærk venligst, at der ikke er nogen gyldig kontaktinformation, og du kan derfor ikke være sikker på, hvem der er ansvarlig for denne software, og det faktum gør både Vilkår for Brug og Fortrolighedspolitikken fuldstændig ugyldig. Efter en lille smule efterforskning, fandt vi dog ud af, at DealsFactor er udviklet og udgivet af WebPick Internet Holdings Ltd. Selskabet (oprettet i 2010) er placeret i Tel Aviv, Israel og forsyner deres klienter med forskellige løsninger vedrørende online annoncering med henblik på at øge nettrafik og tjene penge på forskellige hjemmesider. Jeg vil vædde på, at du allerede har bemærket, at det ikke er muligt at downloade DealsFactor fra dens officielle hjemmeside. Hvorfor? Fordi den distribueres ved at bruge tvivlsomme reklamemetoder. Normalt følger denne applikation med andet gratis software, der er downloadet fra internettet. Så der er en chance for, at du slet ikke er klar over, at DealsFactor kører i din computer. Hvis dit system rent faktisk er inficeret med DealsFactor, vil denne applikation starte automatisk hver gang du tænder din PC.

Hvis du læser i programmets Fortrolighedspolitik, vil du bemærke sætningen, der hævder ”Vi kan indsamle visse oplysninger om din brug af internettet og hjemmesider, som du har besøgt, og som kan blive delt med tredjeparter og anvendes til reklame”. Det vil sige, at DealsFactor vil indsamle dine private oplysninger. Og som om det ikke er nok, så vil de blive givet videre til tredjeparterne. Og hvis du undrer dig over, hvem de ”tredjeparter” kan være, så lad mig give dig et hurtigt svar – hvem som helst! Det betyder, at forskellige cyberkriminelle, såsom svindlere eller udviklere af skadelig software kan benytte sig af DealsFactor som en kanal til at reklamere for deres produkter eller tjenester, og de vil være i stand til at se dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik eller søgeforespørgsler. Det er ikke alvorligt, idet den information ikke kan blive brugt imod dig, men de vil foretage ændringer i deres annoncer i henhold til de oplysninger. Det betyder, at alle de annoncer, der vises af DealsFactor i din netbrowser, vil være yderst relevante for dine søgevaner og det vil være svært ikke at klikke på dem. Du bør dog være standhaftig og undgå at klikke på annoncer af DealsFactor af en vigtig årsag – hvis du klikker på en annonce, vil du blive omdirigeret. Og ingen ved, hvor du vil ende. Der kan være risiko for, at du vil stå ansigt til ansigt med en skadelig hjemmeside, der vil inficere din computer med endnu mere malware.DealsFActor

Lad os analysere DealsFactor programmet i detaljer. Det er en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Mozilla Firefox, Internet Explorer og Google Chrome. Du skal ikke glemme, at hvis din computer er blevet inficeret med DealsFactor, er du nødt til at fjerne denne adware fra alle netbrowsere, der er installeret i din OS (se fjernelsesinstruktioner nedenfor). Når programmet først er installeret, vil det vise forskellige annoncer i dine netbrowsere. Det kan være i form af popups eller bannerannoncer på forskellige hjemmesider. Ifølge beskrivelsen på DealsFactors officielle hjemmeside, er det en nyttig applikation, der kan hjælpe dig med at spare både tid og penge, når du handler online, ved at forsyne dig med forskellige kuponer, tilbud og kommercielle tilbud. Der er en anelse sandhed i det – det vil vise forskellige tilbud i form af popup annoncer (især på e-handel hjemmesider som Amazon eller eBay), men det vil ikke spare dig tid og penge. Alle de tilbud fra tredjeparterne kan være falske og du ved allerede, at du ikke bør klikke på dem.

En del brugere tror, at DealsFactor er en virus, fordi de ikke husker at have installeret den. Det er ikke en farlig virus, der selv kan forårsage mange skader, men du bør være opmærksom på, at den kan lede dig hen til nogle mere seriøse sikkerhedsmæssige problemer på internettet, og derfor bør den blive afinstalleret så hurtigt så muligt. Jo længere tid du venter, jo større mulighed er der for, at din computer vil blive inficeret med andet malware.

Som før nævnt, distribueres DealsFactor ved at følge med andet gratis software. Når det så er sagt, bør du være yderst forsigtig under installationen af gratis software, som er downloadet fra mistænkelige hjemmesider, hvis du gerne vil undgå at installere denne ondsindede applikation. Du skal ikke springe noget trin over og du bør altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt (det vil gøre dig i stand til at se alle valgmuligheder, der er til rådighed). Se efter forskellige afkrydsningsfelter, da de allerede kan være afkrydset for dig, og sørg for, at du ikke tillader, at nogen ekstra software, som du ikke kender til, bliver installeret ved siden af. Hvis det er for sent med dette råd og din computer allerede er inficeret med DealsFactor malware, anbefaler vi, at du skanner din computer med et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde og fjerne truslen automatisk. Desuden vil din computer også være beskyttet mod lignende malware fremover. For det tilfælde, at du ikke ønsker at bruge ekstra software og gerne vil gøre dette selv, kan du følge vores trin-for-trin DealsFactor fjernelsesinstruktioner nedenfor.

Sådan slipper du af med DealsFactor virus

[ved id= FjernFraKontrolpanel] Efter at du har fjernet den fra dit OS Kontrolpanel, kan du fortsætte med at fjerne den fra dine netbrowsere.

[ved id= ExtensionIE] Bemærk venligst, at du er nødt til at fjerne den fra hver eneste netbrowser, du bruger.

[ved id= ExtensionFirefox]

Fjernelsen i Google Chrome ligner fjernelsen i både IE og Firefox.

[ved id= ExtensionChrome]

Hvis du benytter andre netbrowsere (f. eks Opera eller Safari), er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, for at spørge, hvordan den fjernes derfra.

Automatiske fjernelsesværktøjer til DealsFactor

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DealsFactor, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.     
 

Om forfatteren

 
september 4, 2014 07:46, september 4, 2014 07:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *