DealStream - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

DealStream er helt klart en applikation, som ikke bør være installeret på din computer. Den kategoriseres officielt som adware, så når den først er inde i systemet, vil den oversvømme dine webbrowsere med alle mulige slags annoncer. Hvis du for nylig har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal slippe af med det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner DealStream enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser ligesom DealStream, anbefaler vi den automatiske fremgangsmåde, for den er meget nemmere og tager mindre tid end en manuel virusfjernelse. Du skal blot downloade er pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det vil finde og fjerne virussen på kun få øjeblikke, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne DealStream manuelt. Denne proces kan dog være noget kompliceret, så for at hjælpe dig har vi udviklet en trin-for-trin DealStream manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, skulle du være i stand til at fjerne DealStream selv.

Skulle du støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om DealStream og dets specifikke funktioner.

Om DealStream adware

Selvom DealStream ifølge beskrivelsen er en nyttig applikation, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge ved at forsyne dig med diverse kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. DealStream kategoriseres som adware, hvilket betyder, at det vil vise forskellige annoncer i alle dine browsere, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce.

Annoncerne, der vises af DealStream, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de vil tilbyde dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og prøver simpelthen bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du skulle komme til at klikke på en annonce, der vises af DealStream, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres DealStream adware

DealStream kan trænge ind i din computer, når du downloader og installerer et freeware program fra en tvivlsom hjemmeside. Hver gang du gratis downloader en media player eller PDF generator, er der risiko for, at DealStream eller andet lignende malware vil trænge ind i dit system. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være super forsigtig i løbet af installationsprocessen af freeware, og så skal din computer altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til DealStream

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DealStream, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DealStream Ads

Sådan fjernes DealStream ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DealStream installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DealStream
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DealStream fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DealStream samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealStream, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DealStream fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DealStream. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DealStream eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealStream, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DealStream fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DealStream samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealStream, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DealStream fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DealStream fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DealStream. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealStream, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel DealStream fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
november 25, 2015 09:44, november 25, 2015 09:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *