DealTotal - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Nye undersøgelser har afsløret, at DealTotal bør klassificeres som adware. It-sikkerhedseksperter er enige i, at dette malware kan skabe forskellige problemer vedrørende din computers sikkerhed. Det er ikke særligt svært at finde ud af, om din computer er inficeret med DealTotal eller ej, for annoncerne, der vises af DealTotal, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by DealTotal” eller ”Brought to you by DealTotal”. Så hvis du har lagt mærke til denne forekomst i en af dine browsere, skal du ikke vente for længe, men hurtigst muligt fjerne dette malware.

Den nemmeste måde at fjerne en infektion ligesom DealTotal på, er ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil hurtigt og automatisk finde og fjerne virussen fra din computer. Hvis dit system er inficeret med andre lignende virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du foretrækker en manuel fremgangsmåde, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin DealTotal manuelle fjernelsesvejledning. Hvis du kan fuldføre alle punkterne korrekt, vil du være i stand til selv at fjerne denne virus. Men selvom du fjerner DealTotal manuelt, rådes du alligevel til at scanne din computer med en anti-malware applikation bagefter, for adwareprogrammet kan infiltrere andet malware i dit system, som også bør fjernes.

Skulle du støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at spørge os om hjælp i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om de særlige funktioner ved DealTotal.

Om DealTotal adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest almindelige browsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Når DealTotal først er installeret, vil det oversvømme dine browsere med diverse annoncer af alle mulige slags, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Vi kan ikke anbefale dig at klikke på nogle af de annoncer, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt ejes af forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

DealTotal er ligesom et reklamenetværk for it-kriminelle. Som du sikkert allerede ved, har de ikke adgang til de lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebook ads, så derfor benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og dermed skabe trafik til dem. Når det er sagt, hvis du beholder DealTotal på din computer, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din browser til dagligt, og det er meget farligt.

En anden uønsket egenskab ved DealTotal er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider eller selv din IP- og e-mailadresse. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med DealTotal, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne.

Således distribueres DealTotal adware

DealTotal spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med diverse freeware, som kan downloades fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en media player eller download manager fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at DealTotal vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid holde godt øje med installationsprocessen ved freeware. Du skal ikke springe punkter over, og du skal være opmærksom på, hvad du installerer.Automatiske fjernelsesværktøjer til DealTotal

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DealTotal, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DealTotal Ads

Sådan fjernes DealTotal ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DealTotal installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DealTotal
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DealTotal fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DealTotal samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealTotal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DealTotal fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DealTotal. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DealTotal eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealTotal, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DealTotal fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DealTotal samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealTotal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DealTotal fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde DealTotal være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DealTotal fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DealTotal. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DealTotal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel DealTotal fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 25, 2015 09:32, juli 25, 2015 09:32
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *