DeepBlue Games - Hvordan Fjernes Det?

 

DeepBlue Games fremmes som en applikation, der skulle kunne gøre brugerne i stand til at spille forskellige flash-spil direkte i deres webbrowsere. Men funktionaliteten ved denne tilføjelse er ret tvivlsom, og den har nogle bivirkninger, som gør den til et adwareprogram. For det første viser det annoncer, der ikke alene er irriterende men også ondsindede. For det andet kan det gøre din computer og webbrowsere mærkbart langsommere. Derfor anbefaler vi, at du fjerner DeepBlue Games omgående.

Det er ikke særlig svært at finde ud af, om din computer er inficeret med DeepBlue Games eller ej, for annoncerne, der vises af dette malware, kaldes som regel for ”Ads by DeepBlue Games” eller ”Brought to you by DeepBlue Games”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine webbrowsere, er din computer helt bestemt inficeret, og du bør gøre noget ved sagen.

Der findes to almindelige måder at fjerne en infektion som DeepBlue Games på, nemlig enten manuelt eller automatisk. Da det er meget nemmere at gøre det automatisk, anbefaler vi, at du vælger den metode.

Download et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installer det på din computer og kør derefter en fuld scanning af alle filer på din harddisk. Det vil omgående finde og fjerne DeepBlue Games fra din computer. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du foretrækker at fjerne programmet manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin DeepBlue Games manuelle fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig gennem denne noget komplicerede virus-fjernelsesproces. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle være i stand til at fjerne DeepBlue Games selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om DeepBlue Games og dets specifikke funktioner. Skulle du støde på problemer i løbet af fjernelsen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor.

Om DeepBlue Games adware

Selvom det kan virke som et nyttigt værktøj for online spillere, så forholder det sig ikke således. Når DeepBlue Games først er inde i systemet, vil det fylde alle webbrowsere med alle mulige slags annoncer, såsom pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce vedhæftet.

Annoncerne fra DeepBlue Games dukker normalt op, når du besøger e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, og de vil tilbyde dig nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en annonce, der vises af DeepBlue Games, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres DeepBlue Games adware

DeepBlue Games kan trænge ind i dit computersystem, når du downloader og installerer et freewareprogram fra en upålidelig webside. Hvis du f. eks downloader og installerer en download manager eller media player, er der risiko for, at DeepBlue Games vil blive tilføjet dine webbrowsere. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være ekstremt forsigtig i løbet af installationen af freeware.Automatiske fjernelsesværktøjer til DeepBlue Games

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DeepBlue Games, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DeepBlue Games Ads

Sådan fjernes DeepBlue Games ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DeepBlue Games installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DeepBlue Games og relaterede parasitter såsom Play Pop Games , Like Games , Play Crush Games .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DeepBlue Games fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DeepBlue Games samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DeepBlue Games, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DeepBlue Games fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DeepBlue Games. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DeepBlue Games eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DeepBlue Games, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DeepBlue Games fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DeepBlue Games samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DeepBlue Games, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DeepBlue Games fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde DeepBlue Games være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DeepBlue Games fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DeepBlue Games. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DeepBlue Games, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

DeepBlue Games skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 3, 2016 19:46, april 3, 2016 19:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *