DesktopNews - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

DesktopNews kan umiddelbart virke som et godt værktøj, der vil gøre dig i stand til at læse de seneste nyheder direkte på dit skrivebord, uden at du skal gå ind på nyhedshjemmesider. Men du skal ikke sætte din lid til denne applikation. Nyere undersøgelser har afsløret, at den bør kategoriseres som adware, hvilket betyder, at når den først er inde i systemet, vil den oversvømme dine browsere med alle mulige slags annoncer.

Hvis du for nylig har opdaget, at din computer er inficeret med DesktopNews, bør du tage kontrol over situationen med det samme. Du kan fjerne malware som dette på to måder – nemlig manuelt eller automatisk, så du skal bare finde ud af, hvilken metode passer dig bedst.

Hvis du gerne vil fuldføre fjernelsen hurtigt og uden besvær, foreslår vi, at du vælger den automatiske fremgangsmåde. Den er ganske enkel, for du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes (du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg), installere det på din computer og derefter køre en fuld scanning af alle gemte filer på din harddisk. Et af de programmer skulle omgående kunne finde og fjerne virussen fra dit system. Det vil også beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret.

Du kan som sagt også fjerne DesktopNews manuelt. Denne proces kan være noget kompliceret, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin DesktopNews manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du vil være i stand til at fjerne DesktopNews selv.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om DesktopNews og dets specifikke funktioner. Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om DesktopNews adware

Selvom det ifølge beskrivelsen er et gratis værktøj, som vil gøre dig i stand til at læse de seneste nyheder på dit skrivebord samt modtage forskellige meddelelser, så passer det ikke. Når DesktopNews først er inde i systemet, vil det fylde dine browsere med diverse annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i en af dine browsere.

Annoncerne, der vises af DesktopNews, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de vil tilbyde dig nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske og prøver simpelthen bare på at få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du skulle komme til at klikke på en annonce, der vises af DesktopNews, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres DesktopNews adware

Dette malware kan trænge ind i din computer, når du downloader og installerer et freeware program. Når du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at DesktopNews vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og så skal din computer for øvrigt altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til DesktopNews

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DesktopNews, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DesktopNews Ads

Sådan fjernes DesktopNews ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DesktopNews installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DesktopNews
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DesktopNews fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DesktopNews samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DesktopNews, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DesktopNews fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DesktopNews. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DesktopNews eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DesktopNews, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DesktopNews fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DesktopNews samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DesktopNews, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DesktopNews fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde DesktopNews være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DesktopNews fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DesktopNews. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DesktopNews, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel DesktopNews fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
december 10, 2015 12:11, december 10, 2015 12:11
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *