DiscountLocator - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

DiscountLocator er endnu en adware, der bliver installeret i computersystemet uden brugerens vidende. Selvom udviklerne af denne applikation lover, at den vil forbedre din søgeoplevelse og spare dig både tid og penge, ved at forsyne dig med forskellige rabatter, kuponer og andre kommercielle tilbud, skal du ikke tro på det. De annoncer dukker som regel op på e-commerce hjemmesider såsom eBay eller Amazon, og foreslår dig at købe særlige varer til en bedre pris. Du skal dog ikke tro på det, idet alle de tilbud kommer fra tredjeparterne og er falske. Hvis du beslutter dig for at klikke på en af dem, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparternes hjemmeside, der kan være inficeret med virusser fra cyberkriminelle og gøre skade din computer. Det er en browser tilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Desuden vil DiscountLocator indsamle dine personlige data, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler eller IP adresser, og videregive denne information til tredjeparterne. De bruger den til at tilpasse deres annoncer ifølge de givne oplysninger og forbedre på den måde klikraten. De fleste specialister inden for internetsikkerhed råder til, at man fjerner denne ondsindede applikation, da den er mere skadelig end nyttig.

DiscountLocator distribueres ved at følge med andet gratis software, som man kan finde på internettet. Det vil sige, at hvis du downloader noget gratis fra en mistænkelig hjemmeside, bør du være yderst opmærksom, hvis du gerne vil undgå at installere DiscountLocator eller anden adware. Vær opmærksom ved hvert installationstrin, uden at springe et eneste over. Hvis det er muligt, så vælg en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Læs alle Vilkår og Betingelser. Det vil sikre, at du ikke får noget uønsket installeret. Hvis det er for sent og din computer allerede er blevet inficeret med denne adware, så prøv at skanne den med et pålideligt anti-malware program såsom Spyhunter eller malwarebytes. Det vil finde truslen og fjerne den automatisk. Hvis du ønsker at udføre det manuelt, så brug vejledingen til fjernelse af DiscountLocator, som følger herunder.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne DiscountLocators hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter DiscountLocator og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af DiscountLocator fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til DiscountLocator og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af DiscountLocator fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til DiscountLocator og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af DiscountLocator fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner DiscountLocator. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til DiscountLocator

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DiscountLocator, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
august 29, 2014 06:52, august 29, 2014 06:52
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *