Dns Unlocker Ads - Hvordan Fjernes Det?

 

Dns unlocker Ads er endnu en adware-infektion, der kan inficere din computer. Og det er ikke uden grund, at programmet kategoriseres som adware, for når det først er inde i dit computersystem, vil det vise annoncer i alle dine webbrowsere. Annoncerne, der vises af Dns unlocker Ads, er ikke alene irriterende, de kan også udsætte dig for andre it-sikkerhedsproblemer, så derfor anbefales du hurtigst muligt at fjerne Dns unlocker Ads fra din computer.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne infektioner som Dns unlocker Ads, foreslår vi, at du gør det på den automatiske måde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derefter køre en fuld scanning af alle filer, der er lagret på din harddisk. Det skulle omgående finde og fjerne virussen på kun på minutter. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Hvis du foretrækker at udføre denne fjernelse manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Dns unlocker Ads manuelle fjernelsesvejledning, som vi har udviklet for at hjælpe dig gennem denne komplicerede virusfjernelsesproces. Du skal blot fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne Dns unlocker Ads selv.

Hvis du skulle støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Dns unlocker Ads.

Om Dns unlocker Ads adware

Det er ikke særlig svært at finde ud af, om din computer er inficeret med Dns unlocker Ads eller ej, for annoncerne, der vises af dette adware, kaldes som regel for ”Ads by DNS unlocker” eller ”Brought to you by DNS unlocker”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine webbrowsere, er dit computersystem helt bestemt inficeret, og du bør gøre noget ved sagen.

Det er vigtigt at nævne, at denne infektion også kan kaldes for dns unlocker – det er altså den samme infektion.

Den primære hensigt med en infektion om denne er at tjene penge på fremvisningen af annoncer. Så når den først er inde i dit computersystem, vil den fylde dine webbrowsere med alle mulige former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan til enhver tid også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med annoncer.

Annoncerne, der vises af Dns unlocker Ads, dukker som regel op, når du besøger e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon. De vil tilbyde dig nogle besteme varer eller tjenester til rigtige gode priser. Men du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det meste falske, og de er kun ude på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en annonce, der vises af Dns unlocker Ads, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle såsom hackere og svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Dns unlocker Ads fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet explorer, Microsoft Edge og selv Safari. Det betyder, at Apple-brugere også kan blive inficeret.

Dns unlocker Ads kan også indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, eller endda din IP-adresse og e-mailadresse. Annoncerne tilpasses i henhold til de indsamlede data, og de bliver således mere relevante og interessante i dine øjne, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem.Automatiske fjernelsesværktøjer til Dns unlocker Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Dns Unlocker Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by Dns unlocker

Sådan fjernes Dns unlocker ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Dns unlocker Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Dns unlocker og relaterede parasitter såsom FindWide , Monstermarketplace Redirect Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Dns unlocker Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Dns unlocker samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dns unlocker Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Dns unlocker fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Dns unlocker Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Dns unlocker eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dns unlocker Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Dns unlocker fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Dns unlocker Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dns unlocker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Dns unlocker Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Dns unlocker Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Dns unlocker fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Dns unlocker Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dns unlocker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
april 14, 2017 20:55, april 14, 2017 20:55
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *