Dollar Keeper - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Dollar Keeper er endnu et ondsindet program, som du ikke bør have installeret på din computer. Det kategoriseres som et adwareprogram på grund af flere skadelige handlinger, som det udfører på brugernes computer. Det viser diverse annoncer i alle de mest populære netbrowsere. Annoncerne er ikke blot irriterende, og også ondsindede. Din computer kan, som følge af denne applikation, blive inficeret med andre virusser, eller du kan endog blive snydt og miste dine penge.

Dollar Keeper kan fjernes enten manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med fjernelse af infektioner, bør du downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Malwarebytes eller SpyHunter. Du skal blot scanne din PC med et af disse programmer, og det vil automatisk fjerne virussen på ingen tid. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have sådan en applikation installeret. Men hvis du imidlertid ønsker at gøre det manuelt, skal du blot rulle ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin Dollar Keeper manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den til at hjælpe dig igennem denne komplicerede proces, det er at fjerne virus.

Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende denne fjernelsesproces eller selve infektionen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig. Hvis du ønsker at vide mere om de særlige funktioner ved Dollar Keeper, skal du bare læse videre.

Om Dollar Keeper

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, herunder Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og Safari. Det beskrives som et program, der skulle kunne spare brugernes tid og penge ved at forsyne dem med diverse kommercielle links, kuponer og tilbud, mens de handler på internettet. Men det er dog ikke sandt, og du skal ikke stole på applikationen.

De tilbud bliver vist i form af diverse yderst generende annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue. Annoncerne dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de foreslår dig at købe nogle bestemte varer til en bedre pris. Du skal ikke falde for det, for i de fleste tilfælde er de falske. Det er kun et trick for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af de annoncer. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle. Din computer kan på den måde blive inficeret med andet malware, eller, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider, kan du blive snydt.

Applikationen er som et reklamenetværk for cyber kriminelle – de er bandlyst fra alle lovlige reklame-platforme, så derfor benytter de adware ligesom dette til at skabe trafik til deres hjemmesider. Hvis Dollar Keeper er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag. Det er den vigtigste grund til, hvorfor du skal fjerne denne ondsindede applikation hurtigst muligt.

En anden uønsket egenskab ved Dollar Keeper er indsamling af data. Det benytter cookies uden din tilladelse, og indsamler forskellige oplysninger om dine søgevaner på internettet, for eksempel din søgehistorik, mest besøgte sider, søgeforespørgsler, eller IP og e-mailadresser. Disse oplysninger bliver brugt til markedsføring. Tredjeparterne tilpasser deres annoncer i henhold til de indsamlede data, for at gøre dem endnu mere relevante og tiltrækkende specielt for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er netop formålet med Dollar Keeper, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres Dollar Keeper

Du kan blive inficeret med dette malware ved at downloade gratis software fra upålidelige hjemmesider. Dvs. når du downloader og installerer en freebie fra en hjemmeside med et tvivlsomt ry, er der risiko for, at Dollar Keeper vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet bliver advaret om det.

Derfor skal du være yderst forsigtig, når du installerer freebies. Du skal ikke springe installationspunkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden, uden først at læse al information), og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, da det muligvis kan være Dollar Keeper eller andet malware, som du ikke ønsker at have på din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til Dollar Keeper

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Dollar Keeper, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Dollar Keeper ads

Sådan fjernes Dollar Keeper ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Dollar Keeper installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Dollar Keeper
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Dollar Keeper fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Dollar Keeper samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dollar Keeper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Dollar Keeper fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Dollar Keeper. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Dollar Keeper eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dollar Keeper, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Dollar Keeper fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Dollar Keeper samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dollar Keeper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Dollar Keeper fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Dollar Keeper fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Dollar Keeper. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dollar Keeper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
februar 6, 2015 08:13, februar 6, 2015 08:13
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *