DonutLeads - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

DonutLeads beskrives som en applikation, der vil hjælpe dig med at finde de bedste servicefagfolk i dit område og sammenligne tilbud. Den er fuldstændig som en specialiseret søgemaskine til diverse tjenester, som du kan finde rundt omkring. Det er samtidigt et indbygget værktøj til sammenligning af pris og kvalitet (såvel som andre faktorer). Og det er alt sammen gratis! Det lyder for godt til at være sandt, ikke? Denne applikation har nogle store ulemper, og derfor bør du ikke stole på den. Den kategoriseres som en adware og et PUP (potentielt uønsket program). De egenskaber, som beskrives af udviklerne af DonutLeads kan måske være rigtige, men det har yderligere nogle egenskaber, som er virkelig uønskede. For det første, når DonutLeads er installeret, vil den vise diverse annoncer direkte i dine netbrowsere. De annoncer kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. Et nyt vindue eller en ny browserfane kan ligeledes blive åbnet. De dukker normalt op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og tilbyder dig at løbe nogle særlige varer til en bedre pris. Selvom de imidlertid virker meget tiltrækkende, skal du ikke have tiltro til dem, og du skal holde dig fra at klikke på dem. De er som regel falske – det er kun et trick, for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til tredjeparters hjemmesider. Idet en DonutLeads applikation er helt gratis for brugere, bliver den sponsoreret af tredjeparter for muligheden for at reklamere via det reklamenetværk. Og det er ingen hemmelighed, at de tredjeparter tit viser sig at være diverse cyberkriminelle, såsom hackere og svindlere. De er vilde med at reklamere for deres produkter og/eller tjenester via den slags reklamenetværk, da andre lovlige reklamenetværk ikke ville tillade dem at gøre det. Det giver dem adgang til at nå dig direkte i din netbrowser hver dag, hvis du har DonutLeads installeret i din computer. Så hvis du opdager, at du bliver omdirigeret til en af de tredjeparters hjemmesider, kan du blive inficeret eller endda snydt, hvis du forsøger at købe noget derfra. Det er grunden til, at du ikke skal klikke på nogen af de annoncer.

DonutLeads fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Den er stadig ikke anvendelig i Mac OS X, så Apple brugere skal ikke bekymre sig om den. En anden uønsket egenskab ved DonutLeads er Indsamling af data. Hvis du kan afsætte et øjeblik, så besøg deres officielle hjemmeside på http://www.donutleads.com, og se nærmere på deres Fortrolighedspolitik:

 1.  Indsamling af Personligt Identificerbar Information

”Personligt Identificerbar Information” betyder information, indhentet via dit brug af Websiden, og som på rimelig vis kan blive brugt til specifikt at identificere dig, og kan blandt andet inkludere dit navn, titel, selskab, adresse, e-mail. I det omfang Personligt Identificerbar Information er blevet indsamlet fra dig, anerkender du, at sådan en indsamling udføres på et frivilligt grundlag, for at gøre Selskabet i stand til at yde dig effektiv adgang til indhold, funktioner, reklamer, produkter og tjenester.

Yderligere indsamler Vi information fra dig til det formål at åbne en konto, fakturering af betaling og betalingsinstrumenter fra dig til produkter og tjenester, du bestiller eller køber fra Selskabet.

 1. Ikke-Personlig Information

Vi indsamler automatisk ikke-personlig information, såsom IP adresser, når du får adgang til og bruger Websiden, for at hjælpe med at afgøre problemer i vores server, og for at finde måder til at gøre vores Webside bedre. Den information bliver ikke forbundet med noget personligt.

 1. Brug af Digital identifikation

En digital identifikation er information, som en Webside indsætter i din harddisk, så den kan huske noget om dig senere hen (teknisk set er det information til brug fremover, som gemmes af serveren på klientens side ved en klient/server kommunikation, såsom ”cookies”).

Vi bruger automatisk ”digital identifikation” til at spore overførsler, identifikation, sikkerhed og brugerens kendetegn, som angivet heri. Ingen Personligt Identificerbar Information indsamles ved brug af digital identifikation, og Vi bruger den indsamlede information via den slags digitale identifikation til at analysere tendenser, administrere Websiden, spore aktiviteter på Websiden og indhente samlet demografisk information om besøgende, så vi fortsat kan forbedre Websiden.

 1. Deling af Information

Vi kan bruge den indsamlede Personligt Identificerbare Information og ikke-personlig information til lovlige formål efter vores eget skøn, herunder, men ikke begrænset til, det nærmere beskrevet nedenfor:

{C}· Vi kan dele information, som Vi har indsamlet, med tilknyttede selskaber, til brug i deres annoncemæssige og markedsførende programmer. Denne Fortrolighedspolitik gælder ikke for de tilknyttede selskaber og deres indsamling, brug og deling af information.

{C}· Vi kan dele din information med diverse tredjeparts sælgere, som ikke er en del af selskabet.

{C}· Når du deltager i et af vores programmer, vil vi overføre den information, du indsendte på blanketten til de gældende annoncører, med hvem vi samarbejder.

{C}· Vi kan bruge tredjeparts reklamenetværk eller annoncevisende selskaber til at bringe annoncer på vores hjemmesider. Vi giver information om dig til de selskaber, så de kan levere målrettede annoncer, som de mener, vil interessere dig.

{C}· Vi kan bruge tredjeparts serviceudbydere til at fremme vores database med ekstra elementer af vores tjenester.

https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2014/10/DonutLeads.png
DonutLeads

Det betyder i bund og grund, at dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, Mest besøgte sider, din e-mail og IP adresser vil blive indsamlet og forført til tredjeparter. De tilpasser deres annoncer i henhold til de givne oplysninger, og gør dem mere tiltrækkende specielt for dig. På den måde øges chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er det vigtigste formål med DonutLeads, fordi de bliver betalt for det. De udvikler webtrafik og finder kundeemner.

DonutLeads følger som regel med andre freebies. Så hvis du gerne vil undgå at blive inficeret med det, så skal du undgå at downloade software fra hjemmesider, der virker mistænkelige. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret med DonutLeads adware, skal du straks fjerne den. Det gør du ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Scan din computer med det, og den det vil ordne det hele. Hvis du ikke har lyst til at downloade anti-malware software, kan du følge vores guide til manuel fjernelse af DonutLeads nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til DonutLeads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DonutLeads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DonutLeads ads

Sådan fjernes DonutLeads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DonutLeads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DonutLeads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DonutLeads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DonutLeads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DonutLeads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DonutLeads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DonutLeads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DonutLeads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DonutLeads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DonutLeads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DonutLeads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DonutLeads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DonutLeads fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DonutLeads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DonutLeads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DonutLeads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

     
 

Om forfatteren

 
november 9, 2014 07:04, december 1, 2014 12:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *