Down Checker - Hvordan Fjernes Det?

 

Down Checker beskrives som et nyttigt og gratis værktøj, der vil hjælpe dig med at finde de nyeste opdateringer til forskelligt software. Men denne beskrivelse er ikke andet end en stor løgn, så du skal ikke tro på det. Det kategoriseres officielt som adware, så når det først er installeret, vil Down Checker oversvømme alle dine browsere med generende annoncer af forskellig art.

Hvis du for nylig har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvad du skal gøre, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan man fjerner Down Checker enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du aldrig har gjort det før, anbefaler vi, at du vælger den automatiske metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derefter køre en scanning af alle dine gemte filer på din harddisk. Det vil omgående finde og fjerne truslen, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan naturligvis også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du gerne vil fjerne Down Checker manuelt, er der flere punkter du skal fuldføre. Da det kan være en lidt kompliceret proces, har vi udviklet en særlig Down Checker manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne det selv. Men selv om du fjerner Down Checker manuelt, rådes du alligevel til at scanne din computer med et troværdigt anti-malware program bagefter, for Down Checker kan infiltrere nogle andre virusser i dit system, som også skal fjernes.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i artiklen kan du finde flere oplysninger om de særlige funktioner ved Down Checker.

Om Down Checker adware

Som vi allerede har nævnt, bliver Down Checker præsenteret som et nyttigt og gratis værktøj. Det skal du ikke tro på, for som følge af dette program, kan du få alvorlige problemer med din it-sikkerhed. For det første vil Down Checker vise annoncer i dine browsere, og de fremkommer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

Annoncerne virker meget tillokkende og relevante i forhold til dine interesser, men vi kan ikke anbefale dig at klikke på dem. Hvis du klikker på en af disse annoncer, der vises af Down Checker, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt ejes af diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres Down Checker adware

Din computer kan blive inficeret med Down Checker, hvis du helt enkelt downloader og installerer noget gratis software fra upålidelige hjemmesider. Det vil med andre ord sige, at når du downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at Down Checker vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid holde godt øje med installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. Du vil således være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage de nødvendige ændringer. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af for dig. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være Down Checker eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Down Checker

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Down Checker, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Down Checker Ads

Sådan fjernes Down Checker ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Down Checker installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Down Checker
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Down Checker fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Down Checker samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Down Checker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Down Checker fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Down Checker. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Down Checker eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Down Checker, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Down Checker fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Down Checker samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Down Checker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Down Checker fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Down Checker være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Down Checker fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Down Checker. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Down Checker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Down Checker fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 27, 2015 09:16, juli 27, 2015 09:16
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *