DownSpeedTest - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

DownSpeedTest kan se ud som et nyttigt og gratis online værktøj, men det er en distanceblænder. Applikationen er adware, og det betyder, at når den først er installeret, vil den oversvømme alle dine browsere med generende og ondsindede annoncer. Hvis du kommer ud for annoncer, der vises af DownSpeedTest i enhver af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Virus ligesom DownSpeedTest kan blive fjernet fra computeren på to måder, nemlig manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne virusser, anbefaler vi, at du vælger den automatiske fremgangsmåde, for den er meget nemmere og mere tidsbesparende. På den anden side, hvis du mener, at du har nok erfaring til at selv at håndtere DownSpeedTest, kan du forsøge med den manuelle metode.

For at fjerne DownSpeedTest automatisk, skal du blot downloade et pålideligt anti-malware program. Vi anbefaler dig at anvende SpyHunter eller Malwarebytes til denne opgave. Efter at du har downloadet et af disse programmer, skal du køre en scanning af alle gemte filer i din harddisk. Det skulle automatisk finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan også anvende andre anti-malware applikationer efter eget valg.

For at fjerne DownSpeedTest manuelt, er du nødt til at fuldføre flere handlinger punkt for punkt. Denne proces kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin DownSpeedTest manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du formår at fuldføre alle punkter korrekt, skulle du være i stand til at fjerne denne infektion af dig selv. Men selvom du fjerner dette adware manuelt, rådes du stadig til at scanne din computer med et pålideligt anti-malware program bagefter, fordi DownSpeedTest kan infiltrere andre virusser i dit system, hvilke også bør fjernes.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Du kan få yderligere information om de specielle funktioner ved DownSpeedTest, hvis du læser videre i artiklen.

Om DownSpeedTest adware

DownSpeedTest beskrives som et gratis værktøj, der vil hjælpe dig med at måle din internet hastighed. Men funktionaliteten ved dette værktøj er meget tvivlsom og det medfører nogle store bivirkninger. En af dem er annoncer. Hvis din computer er inficeret med DownSpeedTest, vil du kunne se alle mulige former for annoncer i dine browsere, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller selv et vindue i din browser.

Vi kan ikke anbefale dig at klikke på nogen af de annoncer, der vises af DownSpeedTest, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre lignende virusser, eller du kan blive fuppet og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres DownSpeedTest adware

Din computer kan blive inficeret med DownSpeedTest blot ved at du downloader og installerer noget freeware fra upålidelige hjemmesider. Det betyder, at når du downloader et freeware, såsom PDF generator eller media player og installerer det, er der risiko for, at DownSpeedTest vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal din computer altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program. Du skal tillige holde dig langt væk fra hjemmesider, der virker tvivlsomme, og du skal ikke downloade noget derfra.Automatiske fjernelsesværktøjer til DownSpeedTest

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DownSpeedTest, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af DownSpeedTest ads

Sådan fjernes DownSpeedTest ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DownSpeedTest installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DownSpeedTest
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DownSpeedTest fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DownSpeedTest samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DownSpeedTest, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DownSpeedTest fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DownSpeedTest. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DownSpeedTest eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DownSpeedTest, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DownSpeedTest fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DownSpeedTest samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DownSpeedTest, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DownSpeedTest fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde DownSpeedTest være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DownSpeedTest fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DownSpeedTest. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DownSpeedTest, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel DownSpeedTest fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 10, 2015 14:45, juli 10, 2015 14:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *