Dpx.js.i.simpli.fi Popup - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Hvis du har bemærket nogle Dpx.js.i.simpli.fi popups, når du åbner en ny fane i din netbrowser eller klikker på et link, så er du blevet involveret i et social engineering trick. Disse meddelelser forsøger at fremme diverse uønskede downloads, såsom adware programmer, der er ansvarlige for at reklamere for tilknyttede links samt andre reklamerelaterede aktiviteter.

Dpx.js.i.simpli.fi popup tilbyder som regel, at du får en opgradering til et af dine legitime programmer, som for eksempel din Flash Player. Men det er imidlertid kun et trick, for at få computer brugeren til at klikke på meddelelsen. Sandheden er, at denne popup indeholder links til distribution af andet adware, browserudvidelser, plugins osv., så når du først klikker på dem, vil du ende med at downloade det. Den kan dukke op i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne.

Hvis du spekulerer på, hvorfor Dpx.js.i.simpli.fi popups bliver vist i din browser, er det fordi, du for nyligt har installeret et potentielt uønsket program i din computer. Den slags programmer følger normalt med freeware og shareware applikationer, såsom musik- eller videoafspillere, PDF creators og så videre. Du rådes til at være mere forsigtig med disse downloads samt være mere opmærksom på deres installationspunkter. Hvis du bemærker afkrydsede bekræftelsesbokse ved siden af valgmuligheder, der downloader ekstra programmer, skal du fravælge dem, som virker mistænkelige eller dem, som du ikke kender.

For at fjerne Dpx.js.i.simpli.fi popup, er du nødt til at fjerne årsagen til den, det vil sige at afinstallere alle applikationer, der kan have forbindelse til disse meddelelser. Nedenfor kan du finde en vejledning til, hvordan det gøres.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Dpx.js.i.simpli.fi popups hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Dpx.js.i.simpli.fi og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Dpx.js.i.simpli.fi popup fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til Dpx.js.i.simpli.fi og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Dpx.js.i.simpli.fi popup fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Dpx.js.i.simpli.fi samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Dpx.js.i.simpli.fi popup fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Dpx.js.i.simpli.fi. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

 1. Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Dpx.js.i.simpli.fi popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Dpx.js.i.simpli.fi Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.       
 

Om forfatteren

 
december 25, 2014 08:55, december 25, 2014 08:55
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *