Driver Support - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: PUP
 

Driver Support er et kontroversielt program. Det er blevet rapporteret, at det eventuelt er bundtet med andre applikationer og at det bliver installeret på din computer, uden at du overhovedet er klar over det. Men du kan imidlertid også downloade det selv.

Driver Support kontrollerer systemet for forældede eller manglende drivere og opdaterer dem. Det er en ganske nyttig funktion, når man tænker på, at nogle drivere kan mangle eller måske ikke virker ordentligt. Programmet fortæller dig således, hvilke drivere der mangler, og en betalt version vil downloade og installere dem. Vi har ingen problemer med denne funktion.

Men programmet besidder også nogle andre egenskaber, såsom computeroptimering. Mens en automatisk opdatering af driverne kan være meget hjælpsom, så er applikationens andre tjenester efter min mening tvivlsomme.

Du vil konstant blive tilbudt at ”optimere computerens ydeevne” i form af diverse pop-ups, der dukker op på din computers skrivebord. Man skal betale for den optimering og det er ikke helt tydeligt, hvilke forbedringer du vil modtage. Hvis du klikker på ”fix&optimer”, vil du straks blive omdirigeret til betalingssiden uden yderligere beskrivelse af, hvad du betaler for. Så du kan ikke rigtig afgøre inden købet, om du virkelig har brug for denne tjeneste, eller om du selv kan løse problemet. Derfor kan vi ikke anbefale dig at anvende dette program til en computeroptimering.

Vi kategoriserer Driver Support som PUP (potentielt uønsket program) af følgende årsager:

  • For det første distribueres det med tvivlsomme softwarebundter, som ikke oplyser ordentligt om, hvad der vil blive installeret på din computer. Derfor betegnes Driver Support sommetider som virus eller malware, selvom det er en mere eller mindre legal måde at distribuere det på.
  • For det andet hævder nogle folk, at programmets afinstallation i nogle tilfælde ikke fjerner programmet. Jeg anbefaler, at man anvender RevoUninstaller (gratis) til den opgave.
  • For det tredje leverer Driver Support ikke information om de nødvendige optimeringer, men det viser en masse pop-ups, der forsøger at overbevise dig om at købe dette software.
  • For det fjerde er Driver Support tidligere blevet fundet af nogle antivirus programmer (f. eks Dr. Web) som PUP malware. I øjeblikket har man fjernet det fra den malware-liste.

Hvis du ikke kan huske, at du har installeret Driver Support på din computer, skal du ikke betale for at bruge det. Men hvis du selv har downloadet og installeret det med vilje, skal du naturligvis benytte de af applikationens funktioner, som du synes er brugbare.

 

Driver Support skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
maj 28, 2015 08:48, september 18, 2015 09:08
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *