DropDrans - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

DropDrans kan ved første øjekast virke som et nyttigt program, men det er ikke andet end endnu et malware, kategoriseret som adware. Hvis du har bemærket annoncer markeret med et slogan såsom ”Ads by DropDrans” eller ”Brought to you by DropDrans” i en af dine netbrowsere, så er din computer helt klart inficeret med denne virus, og du bør fjerne den så hurtigt som muligt.

Vi anbefaler dig at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på ingen tid. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret på din computer. Du kan også benytte andre anti-malware applikationer efter eget valg.

Hvis du ikke har lyst til at downloade noget ekstra software, kan du også slippe af med DropDrans manuelt. Du skal blot rulle ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af DropDrans. Vi har udviklet den til at hjælpe dig igennem denne komplicerede proces det er at fjerne virus. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne dette malware for altid.

Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved DropDrans, skal du blot læse videre.

Om DropDrans adware

Det fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Selvom programmet beskrives som et brugbart værktøj, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge ved at forsyne dig med diverse tilbud og kuponer, når du handler online, så er det ikke sandt. Alle de kuponer og tilbud fremkommer som irriterende typer annoncer og forstyrrer din søgning på internettet. De kan vises i alle mulige slags, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller nyt vindue i din browser.

Annoncerne, der vises af DropDrans, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til en bedre pris. Adwareprogrammet kan ligeledes fungere som et værktøj til prissammenligning. Selvom de tilbud kan virke ret tiltrækkende, så skal du ikke falde for det trick, for de er som regel falske, og de er kun til for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af de annoncer. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du klikker på en af annoncerne, der vises af DropDrans, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der kan være inficeret af cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved DropDrans er indsamling af data. Når programmet er installeret, vil det indsamle forskellige oplysninger, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endog dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således endnu mere relevante og tiltrækkende i dine øjne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med DropDrans, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem. De udvikler ligeledes nettrafik og finder kundeemner.

Således distribueres DropDrans

Du kan blive inficeret med DropDrans ved blot at downloade og installere gratis software fra upålidelige kilder. Når du for eksempel downloader og installerer en media player eller PDF generator, er der risiko for, at DropDrans vil blive installeret ved siden af, uden overhovedet at advare dig om det. Så for at undgå det, skal du være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. På den måde vil du være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Du skal ikke forhaste dig, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du straks fjerne truslen, for ellers kan det få uønskede konsekvenser.Automatiske fjernelsesværktøjer til DropDrans

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DropDrans, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes DropDrans

Sådan fjernes DropDrans ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DropDrans installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til DropDrans
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DropDrans fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med DropDrans samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DropDrans, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse DropDrans fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DropDrans. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af DropDrans eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DropDrans, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse DropDrans fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DropDrans samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DropDrans, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DropDrans fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse DropDrans fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DropDrans. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DropDrans, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
februar 20, 2015 08:44, februar 20, 2015 08:44
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *