DynamiteArcade - Hvordan Fjernes Det?

 

DynamiteArcade (eller Dynamite Arcade) minder om de gratis online spille-hjemmesider, såsom FunOnlinePlay, GamesCake osv. Disse spille-platforme har meget tilfælles. Først og fremmest har de til hensigt at installere adware-lignende applikationer på din computer. Det virker til at være deres eneste indkomstkilde. Så de er opsat på at vise annoncer fra tredjepart, som betaler dem.

Om DynamiteArcade Adware

Selvom dynamitearcade.com reklamerer for sig selv som en gratis online spille-platform, lokker den på sin helt egen måde naive brugere til at downloade og installere dens applikation. Den har en kategori af spil, som kaldes Premium, herunder spil såsom Candy Soda Pop, Swing Copters osv., hvilke man kun kan få adgang til, hvis browserudvidelsen er installeret. Derfor kan brugere, som allerede er blevet afhængige af spil fra DynamiteArcade, blive fristet til at spille de spil, hvilket betyder, at de vil installere den generende udvidelse, som vil give dem en masse problemer. Browsertilføjelsen viser annoncer, såsom pop-ups, links, bannerreklamer, mellemliggende- og fuldskærmsannoncer osv. Disse annoncer kaldes for “Ads by DynamiteArcade“, “Ad by DynamiteArcade“, “Powered by DynamiteArcade” eller “Brought by DynamiteArcade“. De vil reklamere for forskellige produkter og tjenester, installation af andre generende softwareprogrammer samt deres opdateringer.

Disse påtrængende annoncer vil komme på tværs af din online surfing, gøre din webbrowser langsommere, ja, endda få den til at gå ned, og i det hele taget påvirke systemet. Desuden omdirigerer Ads by DynamiteArcade til tvivlsomme tredjepart-hjemmesider. Dette adwareprogram tjekker ikke sine affilierede angående deres sikkerhed, og det værner heller ikke om dine fortrolige oplysninger, eftersom det sporer din søgehistorik og sælger den til tredjepart, så de kan lave personliggjorte reklamer. Derudover kan DynamiteArcade på hemmelig vis opsætte andre beslægtede moduler i din browser.

Hvordan spredes DynamiteArcade?

Afspiller-kodeks, video-kodeks, spil og andre freeware/shareware programmer, som du har installeret, kan være årsag til tilstedeværelsen af DynamiteArcade app i dit computersystem (og måske var det delvist også din egen skyld). Man bør være klar over, at programmer som regel indeholder ekstra installationer, og man bør på ansvarlig vis fravælge dem i løbet af installationsprocessen. Og det gør man med en avanceret/brugerdefineret installation, som man vælger i stedet for en grund-/standardindstilling. I øvrigt skal man først læse Fortrolighedspolitikken samt Vilkår og Betingelser for brug.

Man kan fjerne DynamiteArcade PUP (potentielt uønsket program) fra computersystemet på to måder. Den første og anbefalede metode er ved hjælp af et automatisk malware-fjernelsesværktøj, såsom Spyhunter, Reimage eller Malwarebytes. Disse sikkerhedsprogrammer bør man også installere og regelmæssigt opdatere med henblik på real-time beskyttelse. Den manuelle fjernelsesvejledning er udviklet af vores sikkerhedseksperter og den er ganske gratis, men den er kun beregnet til at slette PUP’et uden hensyn til eventuelle rester af programmet. Se nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til DynamiteArcade

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom DynamiteArcade, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by DynamiteArcade

Sådan fjernes Ads by DynamiteArcade ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom DynamiteArcade installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ads by DynamiteArcade og relaterede parasitter såsom Arcade Safari Virus , FunOnlinePlay , Gameo Ads , GamesFlight .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af DynamiteArcade fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ads by DynamiteArcade samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DynamiteArcade, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by DynamiteArcade fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner DynamiteArcade. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ads by DynamiteArcade eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med DynamiteArcade, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by DynamiteArcade fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med DynamiteArcade samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by DynamiteArcade, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man DynamiteArcade fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde DynamiteArcade være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Ads by DynamiteArcade fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på DynamiteArcade. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by DynamiteArcade, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 24, 2016 08:08, juli 24, 2016 08:08
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *