Dynamo Combo - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Dynamo Combo kan bedst beskrives som en ondsindet applikation, som ikke bør være installeret på din computer. Som følge af denne app, kan din computer køre langsommere, den kan blive inficeret med andre virusser eller du kan endda miste penge. Programmet kategoriseres som adware og det trænger ind i computeren, uden at brugeren er klar over det, som regel bundtet med andre gratis applikationer, som kan downloades fra internettet. Det er dog ikke svært at finde ud af, om Dynamo Combo befinder sig på din computer, for annoncerne, der vises af programmet, er markeret med en tekst, såsom ”Ads by Dynamo Combo” eller ”Brought to you by Dynamo Combo”. Hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved problemet.

Du kan fjerne denne infektion enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at gøre det automatisk, så hvis du ikke har erfaring med at fjerne virusser, er det nok en god ide at vælge den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla, scanne din computer med det, og det vil automatisk finde og fjerne truslen. Det vil også beskytte din computer mod lignende infektioner fremover.

Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne Dynamo Combo manuelt. I slutningen af denne artikel kan du finde vores trin-for-trin Dynamo Combo fjernelsesvejledning. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil dermed være i stand til at fjerne denne applikation på ingen tid.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål vedrørende denne fjernelsesproces eller selve infektionen, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om de særlige funktioner, som Dynamo Combo er i besiddelse af.

Om Dynamo Combo adware

Denne uønskede applikation beskrives som et nyttigt værktøj, som vil hjælpe brugerne med at søge hurtigere på internettet samt spare tid og penge, når de handler online. Men denne beskrivelse ligger langt fra virkeligheden. Du vil hverken spare tid eller penge. Når Dynamo Combo først er installeret, vil det vise diverse annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. De dukker helt tilfældigt op og forstyrrer således din søgning. De viser sig som regel på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle særlige varer til bedre priser. Selvom tilbuddene virker ret tiltrækkende, skal du ikke falde for det trick, som kun er ude på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører it-kriminelle, såsom hackere og scammere. Din computer kan på den måde blive yderligere inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Screen Shot 2015-01-14 at 16.14.56

Værktøjet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest populære browsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret. Det er en slags reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at få mere trafik til deres websites. Så hvis Dynamo Combo er installeret på din computer, kan it-kriminelle nå dig direkte i din browser hver dag, og det er ret farligt.

En anden uønsket egenskab ved Dynamo Combo er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle forskellige oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, din IP-adresse og e-mailadresser. Disse oplysninger anvendes til markedsføring. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og interessante for dig, idet de er baseret på dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det vigtigste formål med Dynamo Combo, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på annoncerne. De skaber webtrafik og finder kundeemner. Derfor forsøger udviklerne at inficere så mange computerbrugere som muligt samt overbevise dem om, at Dynamo Combo er en nyttig applikation, så de ikke har lyst til at fjerne den. Deres indkomst er nemlig afhængig af dette.

Derudover kan du ikke finde nogen gyldig information på værktøjets hjemmeside. Og det er et rigtig dårligt tegn, for hvis du eller din computer lider skade som følge af denne applikation, er der ingen, der tager ansvaret for det.

Således distribueres Dynamo Combo

Som vi tidligere har været inde på, spredes Dynamo Combo på samme måde som det meste andet malware, nemlig bundtet med gratis software, som kan downloades fra internettet. Det vil sige, når du downloader og installerer en download manager, PDF generator eller media player, er der risiko for, at Dynamo Combo vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Derfor skal du være yderst opmærksom, når du installerer freebies.

Du skal aldrig springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden uden først at læse al information) og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage ændringer. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Det er ligeledes klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du standse den installation, for det kan muligvis være Dynamo Combo eller andet uønsket adware. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du omgående fjerne denne infektion enten manuelt eller automatisk.Automatiske fjernelsesværktøjer til Dynamo Combo

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Dynamo Combo, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Dynamo Combo

Sådan fjernes Dynamo Combo ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Dynamo Combo installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Dynamo Combo
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Dynamo Combo fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Dynamo Combo samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dynamo Combo, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Dynamo Combo fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Dynamo Combo. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Dynamo Combo eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dynamo Combo, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Dynamo Combo fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Dynamo Combo samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dynamo Combo, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Dynamo Combo fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Dynamo Combo være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Dynamo Combo fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Dynamo Combo. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Dynamo Combo, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Dynamo Combo skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 5, 2015 11:12, september 5, 2015 11:12
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *