Earching.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

 

Earching.info virus er en anden browser hijacker (kaprer), der kan bringe din Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome i fare. Hvis din startside for nyligt er blevet erstattet af Earhcing.com, er din browser også blevet påvirket. På trods af den ligner en normal søgeudbyder, er det ikke en pålidelig webside. Den blev faktisk udviklet til kun at fremme kommercielle sider og sprede forskellige annoncer. Hvis du ikke fjerner den fra din computer, kan du støde på mange problemer senere hen.

Når Earching.info virus først foretager ændringer i dine browserindstillinger, vil det være ret svært at ændre dem tilbage igen. I bund og grund vil du være tvunget til at bruge denne søgemaskine i stedet for den du brugte før. Problemet med Earching.info virus er, at den bruger Tuvaro til at skaffe søgeresultater, hvilken er en mindre søgemaskine, der medtager talrige sponsorerede websider og popups i dine søgeresultater. Det betyder, at du er tvunget til at besøge særlige sider og nogle gange vil du endda blive omdirigeret til nogle skadelige sider. Oven i det kan du opleve, at nogle browsere går ned.

Cyberkriminelle kan bruge Earching.info virus til at fordele Trojaner og andre infektioner. Som regel bliver de implanteret i de websider, som Earching.info virus vil omdirigere dig til. Endvidere hvis du finder en masse annoncer, der ligner dine søgeforespørgsler, betyder det, at der ligeledes er en opsporende cookie i dit system. Vær opmærksom på, at det kan være en trussel mod dit privatliv, ved at det sender data om dine søgevaner til tredje parter.

Det anbefales på det kraftigste at fjerne Earching.info virus, så snart du opdager det. Gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér alt, der har relation til det domæne derfra. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der forhindrer ændring af browserindstillinger. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Earching.info virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Earching.info fra listen.

Sådan fjernes Earching.info virus fra IE11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Earching.info virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Earching.info virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er hijacket, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelse fra Google Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Earching.info siden ved opstart, prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet Earching.info delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Earching.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Earching.info Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Earching.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 7, 2014 09:39, juli 7, 2014 09:39
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *