EarnSale - Hvordan Fjernes Det?

Af         maj 3, 2015 08:18          0
Type: Adware
 

EarnSale er endnu et adwareprogram, som ikke bør være installeret på din computer. Efter installation vil det oversvømme dine netbrowsere med generende annoncer. Og annoncerne er ikke blot generende, men også ondsindede. Så hvis du ikke har lyst til at få alvorlige problemer med netsikkerheden, skal du fjerne dette potentielt uønskede program hurtigst muligt.

Det er ikke svært at afgøre om din computer er inficeret med EarnSale. Annoncerne, der vises af dette adwareprogram, er som regel markeret med slogans, såsom ”Ads by EarnSale” eller ”Brought to you by EarnSale”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine netbrowsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at træffe de nødvendige foranstaltninger for at beskytte den.

Du kan fjerne dette malware på to måder – manuelt eller automatisk. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne cyber infektioner, anbefaler vi, at du gør det automatisk. Det er meget nemmere og tidsbesparende, og du vil være i stand til at udføre den med kun få klik på din mus. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen, og ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover. Hvis dit system er inficeret med andre virusser, vil det også finde og fjerne dem. Du kan tillige benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Hvis du gerne vil fjerne EarnSale manuelt, er du nødt til at udføre flere punkter. Det kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin EarnSale manuel fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Du finder den i slutningen af denne artikel. Hvis du følger alle punkter omhyggeligt, vil du være i stand til at slippe af med dette malware for altid.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende denne infektion eller fjernelsesprocessen, skal du ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem. Hvis du gerne vil vide mere om de specifikke funktioner ved EarnSale, skal du blot læse videre.

Om EarnSale adware

Udviklerne af EarnSale fremstiller det som en nyttig applikation, der vil forbedre computerbrugernes søgning på internettet og hjælpe dem med at spare både deres tid og penge, ved at forsyne dem med diverse links, kuponer og tilbud, når de handler online. Men denne beskrivelse har imidlertid intet med virkeligheden at gøre. Alle de tilbud og kuponer, der vises af EarnSale, fremkommer i irriterende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. De dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer eller tjenester til favorable priser.

Selvom de tilbud, der vises af EarnSale, virker meget tiltalende, skal du ikke klikke på annoncerne. Kommercielle tilbud er gerne falske. Det er kun et udspekuleret trick for at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Adwareprogrammet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og endog Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan rammes. EarnSale kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og inficere nye ofre. Så hvis EarnSale forbliver installeret på din computer, kan hackere og svindlere til dagligt nå dig direkte i din netbrowser. Og det er ret farligt.

Og det er slet ikke samtlige uønskede egenskaber ved EarnSale. Efter installation vil det tillige indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider eller endda dine IP og e-mailadresser. Disse oplysninger bruges til formål vedrørende markedsføring. Det vil sige, at tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således endnu mere tiltrækkende og relevante for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af annoncerne. Og det er netop det væsentligste formål med EarnSale, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem. Værktøjet udvikler webtrafik og finder kundeemner.

Således distribueres EarnSale

EarnSale benytter den samme distributionsmetode som det meste adware – det kaldes for bundtning. Når du for eksempel downloader og installerer en gratis applikation fra en upålidelig webside, er der risiko for, at EarnSale vil blive downloadet og installeret ved siden af uden at advare dig om det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden uden først at læse al information), og du skal om muligt vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Du vil således være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade fuldførelsen af den installation, for det kan muligvis være EarnSale eller andet ondsindet program, som du nødigt vil have installeret på din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til EarnSale

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EarnSale, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjerner man EarnSale adware

Sådan fjernes EarnSale ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom EarnSale installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til EarnSale
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af EarnSale fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med EarnSale samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EarnSale, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse EarnSale fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner EarnSale. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af EarnSale eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EarnSale, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse EarnSale fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med EarnSale samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EarnSale, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man EarnSale fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse EarnSale fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på EarnSale. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med EarnSale, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
maj 3, 2015 08:18, maj 3, 2015 08:18
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *