EC3 Europol Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Ransomware
 

EC3 Europol virus er et ondsindet program, der tilhører en af de mest populære familier af ransomware. Det er et program, der bliver spredt til computersystemer gennem e-mail-vedhæftninger, eller ved at følge med noget software, du selv downloader. Når programmer først er inde i systemet, låser det straks din computer, og viser en meddelelse på din computerskærm, der konstaterer, at du har begået nogle alvorlige forbrydelser.

EC3 Europol virus angriber systemer over hele verden. Det viser meddelelser på forskellige sprog, der hævder, at du har brugt indhold beskyttet ved ophavsret, eller du har været med til at distribuere pornografisk indhold. Den fortæller dig, at du skal betale en bøde, der kan variere fra 100 til 300 euro eller indimellem dollars, afhængigt af hvilket land, denne badware angriber. Den bruger ligeledes navne på velkendte autoriteter, for at få dig til at tro, at du faktisk er anklaget af en styrende institution.

Du skal vide, at EC3 Europol virus viser uægte meddelelser, der intet har at gøre med politi eller andre lovinstitutioner. Det er et fupnummer, der er skabt af cyberkriminelle, og de er kun ude på at få penge fra dig. Du skal under ingen omstændigheder betale noget som helst, da du kun vil miste dine penge. Du skal vide, at hvis du virkelig bliver involveret i en forbrydelse, vil du blive advaret om det på en helt anden måde. Politiet ville aldrig gøre det via en meddelelse på din computer. Du skal fjerne EC3 Europol virus fra dit system, straks du opdager det.

Hvis der er mere end en brugerkonto på den inficerede computer, og i det mindste en af dem ikke er blokeret, log ind på den konto. Du bør skanne hele PC’en med anti-malware programmer, f. eks. Spyhunter. Du kan også prøve System Gendan. Hvis det ikke fungerer, genstart din computer i Fejlsikret tilstand med netværk og udfør de følgende trin:

  • Genstart din computer. Tast F8, mens den genstarter.
  • Vælg Fejlsikret tilstand eller fejlsikret tilstand med netværk. Hvis du ikke kan vælge disse muligheder, gå til Metode II.
  • Start MSConfig.
  • Deaktivér opstartselementer rundll32, der tænder enhver applikation fra Applikations Data. Bemærk, at andre placeringer også kan benyttes.
  • Genstart systemet endnu en gang.

Hvis det mislykkes, så prøv Fejlsikret tilstand med kommandoprompt:

  • Genstart din computer ved at vælge Fejlsikret tilstand med kommandoprompt.
  • Kør regedit.
  • Søg efter indkommende Winlogon. Skriv alle filer ned, som det refererer til, der ikke er explorer.exe eller blank. Erstat dem med explorer.exe.
  • Søg i Registreringsdatabasen efter EC3 Europol virus filerne og slet registreringsnøglerne, der refererer til filerne.

 

Her er en video guide, der illustrerer fjernelsen:

Automatiske fjernelsesværktøjer til EC3 Europol virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EC3 Europol Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel EC3 Europol virus fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
juli 22, 2014 13:44, juli 22, 2014 13:45
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *