EDeals Ads - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

eDeals er endnu et adwareprogram, der lover de handlende på internettet fremragende tjenester, men i virkeligheden skaber det en masse problemer. Det hævder, at det vil levere diverse rabatter, kuponer og tilbud, når du surfer på internettet, og dermed hjælpe dig med at spare en masse tid og penge. Programmet er i stand til at arbejde i Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Disse browsere er meget populære i hele verden, så du kan nemt forestille dig infektionens omfang.

Efter installation viser eDeals annoncer, der indeholder rabatter, kuponer, promokoder og uden tvivl sponsorerede links. Annoncerne dukker som regel op, når du besøger e-handel hjemmesider, såsom eBay, Walmart eller Amazon. De computerbrugere, der besøger den slags hjemmesider, er mere tilbøjelige til at klikke på eDeals Ads, og dermed hjælper de ganske effektivt udviklerne med at reklamere for diverse hjemmesider. Programmet sporer tillige dine søgeaktiviteter, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler eller mest besøgte hjemmesider. Derefter kan det videregive disse oplysninger til tredjeparterne, som kan bruge dem til at udvikle målrettede annoncer i forhold til dine vaner. Du skal aldrig klikke på eDeals Ads, da de kun vil omdirigere dig til tredjeparternes hjemmesider. Du skal fjerne det adware, der er ansvarlig for annoncerne, så snart du opdager dem.

eDeals bliver som regel distribueret via gratis downloads. Hver gang du downloader noget fra internettet, er der risiko for, at du ligeledes vil downloade adware, såsom eDeals. Du skal være mere opmærksom under installationen af freeware, hvis du ikke har lyst til at installere ekstra programmer. Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, så du kan være sikker på, at du ved, hvad du er i gang med at downloade. Du skal aldrig godkende tilføjelsen af ukendte værktøjer, såsom eDeals.

Hvis din computer allerede er inficeret, rådes du til at scanne den med et anerkendt anti-malware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes. Hvis du foretrækker at gøre det manuelt, skal du blot følge eDeals fjernelsesvejledning, som du finder nedenfor.

Særlig Fjernelsesvejledning til eDeals

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne eDeals’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter eDeals og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af eDeals Ads fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til eDeals og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af eDeals Ads fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til eDeals samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af eDeals Ads fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner eDeals. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til eDeals Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EDeals Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

eDeals Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
april 28, 2015 08:10, april 28, 2015 08:10
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *