EDealsPop - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

EDealsPop er en skadelig applikation, som du ikke skal have installeret på din computer. Den er kategoriseret som en adware. Når den først er installeret i systemet, vil den vise diverse annoncer i dine netbrowsere. Det er ikke kun generende men samtidigt også skadeligt. Hvis din computer er inficeret med den, skal du straks træffe de nødvendige foranstaltninger for at fjerne den. Du kan enten gøre det manuelt eller automatisk. Hvis du ikke er en erfaren computerbruger, anbefaler vi, at du fjerner den automatisk, fordi det er en mere effektiv måde at gøre det på. Download et pålideligt anti-malware, såsom SpyHunter, StopZilla eller Malwarebytes, installer det og scan din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen. Det vil ligeledes beskytte din computer fra lignende infektioner fremover. Hvis du hellere vil gøre det manuelt, har vi lavet en trin-for-trin vejledning til fjernelse af eDealsPop, som kan hjælpe dig. Du kan finde den neden for denne artikel. Hvis du gerne vil vide mere om denne infektion, skal du bare læse videre.

Om eDealsPop

EDealsPop er en browsertilføjelse, som kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, såsom Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Selvom den beskrives som en nyttig applikation, der vil forbedre din søgeoplevelse samt hjælpe dig med at spare både tid og penge, ved at vise dig diverse kuponer, kommercielle tilbud og andre tilbud, når du handler omline, er det ikke helt sandt. Det er korrekt, at denne applikation viser tilbud, men de fremkommer i en irriterende form for annoncering, såsom pop-up, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. Et nyt vindue eller en ny fane kan ligeledes blive åbnet i din netbrowser. Annoncerne dukker tilfældigt op af og til, og foreslår dig at købe nogle særlige varer eller tjenester til en favorabel pris. Du skal dog ikke tro på det – det er kun et trick, for at fange din opmærksomhed, og få dig til at klikke på annoncerne. Og det skal du ikke gøre, for du kan risikere at blive inficeret eller endda blive snydt og miste dine penge.

EDealsPop fungerer som et mellemled mellem brugerne og andre hjemmesider, der reklamerer for deres produkter i dette reklamenetværk. Og det er ingen hemmelighed, at diverse cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere, benytter den slags reklamenetværk. Så hvis du klikker på en af de annoncer, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, og dér ønsker du ikke at befinde dig.

En anden uønsket egenskab ved denne adware er indsamling af data. Når den først er installeret, vil den samle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, dine IP og e-mail adresser, eller endog din geografiske placering. Disse oplysninger vil blive brugt til markedsføring. Tredjeparterne tilpasser deres annoncer i henhold til den indsamlede information, ved at gøre dem endnu mere relevante og attraktive for dig, og dermed stiger chancerne for, at du vil klikke på en af dem. Det er formålet med eDealsPop, for udviklerne af programmet bliver betalt for hvert et klik, du foretager. Adwaren er programmeret til at udvikle nettrafik og finde kundeemner.

Selvom den ikke er en farlig virus, der selv kan forårsage en masse skade, kan den få dig ud i mere alvorlige problemer angående netsikkerhed, så derfor er det nødvendigt at fjerne den hurtigst muligt. Og det er ikke vanskeligt at afgøre, om din computer er inficeret eller ej, for annoncerne, der vises af eDealsPop, er normalt markeret med et slogan ”Ads by eDealsPop” eller ”Brought to you by eDealsPop”.

Således distribueres eDealsPop

Denne malware distribueres som regel sammen med andet gratis software. Du kan også blive inficeret ved at klikke på skadelige links. Det er grunden til, at du skal være forsigtig med, hvad du installerer på din computer samt hvilke hjemmesider, du besøger. Når du for eksempel downloader og installerer en freebie fra en hjemmeside med et tvivlsomt ry, er der risiko for, at eDealsPop medfølgende vil blive installeret, uden at du overhovedet er klar over det. Så hvis du ikke ønsker at blive inficeret, skal du ikke downloade software fra upålidelige kilder. Nogle gange har du imidlertid ikke andet valg. I det tilfælde skal du være yderst opmærksom under installationen.

Du skal ikke springe punkter over (du skal ikke bare klikke ”næste” og ”godkend” hele tiden, uden først at læse al information), og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger. Se efter diverse afkrydsningsfelter, der allerede kan være valgt for dig. Hvis du bemærker, at ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret sammen med det andet, skal du ikke tillade det, da det muligvis kan være eDealsPop eller andet malware.

Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du straks fjerne eDealsPop. Du kan finde en manuel fjernelsesvejledning neden for denne artikel. Du kan også downloade et pålideligt anti-malware værktøj, som fjerner programmet uden besvær.Automatiske fjernelsesværktøjer til eDealsPop

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EDealsPop, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af eDealsPop annoncer

Sådan fjernes eDealsPop ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom eDealsPop installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til eDealsPop
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af eDealsPop fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med eDealsPop samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med eDealsPop, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse eDealsPop fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner eDealsPop. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af eDealsPop eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med eDealsPop, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse eDealsPop fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med eDealsPop samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med eDealsPop, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man eDealsPop fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde eDealsPop være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse eDealsPop fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på eDealsPop. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med eDealsPop, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel eDealsPop fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
december 14, 2014 09:39, februar 19, 2015 14:47
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *