EnjoyCoupon Deals - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
Andre navne: EnjoyCoupon Ads
 

EnjoyCoupon er et adwareprogram, der lover at levere en bedre oplevelse, når du handler online, ved at hjælpe dig med at spare en masse tid såvel som penge. Skønt det lyder som en ret god applikation, vil den i virkeligheden give dig flere ulemper end fordele. Programmet viser en lang række annoncer, når du søger på internettet, hvilket er ret forstyrrende. Desuden kan annoncerne omdirigere til diverse ukendte hjemmesider, som kan være usikre at besøge. Og som om det ikke er nok, så arbejder EnjoyCoupon som en sporende cookie og det kan få adgang til nogle af dine private oplysninger.

Programmet distribueres sammen med andet gratis software, som du kan downloade fra internettet, f. eks gratis musik- eller videoafspillere. Hvis du hører til dem, som ikke er så opmærksom på installationspunkterne ved dine nye applikationer, kan du nemt komme til at installere noget ligesom EnjoyCoupon, idet applikationen ikke behøver en særskilt tilladelse. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid vælge en brugerdefineret installation og omhyggeligt følge alle punkterne. Hvis du bemærker nogle indstillinger, der tilbyder at installere ukendte ekstra værktøjer, skal du altid fjerne dem.

Hvis din computer allerede er ramt af dette adware, vil du som det første kunne se en masse annoncer. EnjoyCoupon Deals tilbyder rabatter og kuponer til dine køb online. Hvis du har i sinde at købe noget, kan det være nyttigt, men hvis du kun surfer på internettet, vil det være ret generende konstant at modtage disse meddelelser. Læg mærke til, at EnjoyCoupon tilbuddene har relevans for dine seneste søgninger. Det betyder, at applikationen kan overvåge din søgehistorik. Det er ikke en sikker funktion. Programmet kan nemt få adgang til nogle af dine mere følsomme oplysninger, og det kan føre til krænkelse af dit privatliv, og du kan tilmed miste penge.

Det anbefales at fjerne EnjoyCoupon Deals fra din computer, så snart du opdager det i dit system. Følg vejledningen, der forklarer, hvordan man gør det i alle de ramte browsere. Applikationen kan tilføjes Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome.

Vejledning til manuel fjernelse af EnjoyCoupon Deals

Fjernelse af EnjoyCoupon Deals’ hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter EnjoyCoupon og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af EnjoyCoupon Deals fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til EnjoyCoupon Deals og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af EnjoyCoupon Deals fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt, der har relation til EnjoyCoupon samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af EnjoyCoupon Deals fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner EnjoyCoupon. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med et anti-malware program (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller et afinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til EnjoyCoupon Deals

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EnjoyCoupon Deals, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

EnjoyCoupon Deals skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 30, 2015 09:49, juli 30, 2015 09:49
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *