EoRezo - Hvordan Fjernes Det?

 

EoRezo er et adwareprogram der bruges til at sætte kommercielle websiders sideplacering i vejret, så udviklerne af programmet kan opnå affilieret indkomst. Det klassificeres som et potentielt uønsket program, fordi det benytter urimelige metoder til at trænge ind i computersystemet og fordi det foretager ændringer i browserne uden brugerens tilladelse. Programmet følger som regel med musik- eller videoafspillere, PDF creators samt andre gratis værktøjer fra internettet, eller det kan være bundtet med populære download hjemmesider, såsom Brothersoft, CNET, Softonic osv.

Når EoRezo først er inde i systemet, ændrer det din registreringsdatabase samt vigtige systemfiler. Som resultat vil du konstant modtage en lang række annoncer, når du surfer på internettet. Derudover kan programmet spore dine søgevaner og endda stjæle dine personlige oplysninger, såsom brugernavne og kodeord. EoRezo kan videresende disse data til tredjeparterne uden din tilladelse og dermed inddrage dig i andre projekter vedrørende markedsføring, eller det kan endda stjæle dine penge, hvis det formår at få adgang til dine bankkonti.

EoRezo har til formål at vise annoncer, som vil omdirigere computerbrugeren til kommercielle websider. Adwareprogrammet udvikler personliggjorte annoncer i henhold til dine søgevaner, så der er chance for, at du vil blive interesseret og klikke på dem. Vi kan dog ikke råde dig til at klikke på tilfældige annoncer, som du ser under din søgning. Hvis de bliver vist konstant, når du søger, er det helt klart tegn på en adwareinfiltration.

Du skal fjerne EoRezo, så snart du finder det i dit computersystem. Nedenfor kan du finde en vejledning, der forklarer, hvordan du skal gøre. Du skal i øvrigt være mere forsigtig med dine downloads fra internettet, så du fremover kan undgå den slags adware. Du skal være opmærksom på det software, som du installerer, og du skal altid læse programmets Vilkår og Betingelser, så du ved, hvad det omfatter. Du skal ligeledes altid vælge en brugerdefineret installation, så du kan være i stand til at fravælge eventuelle valgfrie downloadbundter.

Fjernelse af EoRezo’s hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Åbn Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter EoRezo og/eller lignende elementer i programlisten. Jeg anbefaler, at du fjerner Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret som standard. En scanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af EoRezo fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gennemgå Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til EoRezo og elementer, som du ikke kender, og som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af EoRezo fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gennemgå Udvidelser og Tilføjelser listen, og fjern alt, der har relation til EoRezo samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menuen for OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af EoRezo fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner EoRezo. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med et anti-malware program (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller med et afinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til EoRezo

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EoRezo, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel EoRezo fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
marts 2, 2016 12:07, marts 2, 2016 12:07
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *