EpicScale - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: PUP
 

EpicScale kategoriseres som et PUP (potentielt uønsket program). Det trænger ind i computerne på en ondsindet måde og bruger dem ulovligt til kommercielle formål.

Du kan besøge den officielle hjemmeside på www.epicscale.com og tage et nærmere kig på denne applikation. Programmet præsenteres som et nyttigt værktøj, som er beregnet til at benytte computernes kapacitet og bruge den med henblik på gavmilde formål. For at være helt præcis, så benytter EpicScale computernes beregnende kapacitet og bruger den til at optjene bitcoins. Det er en indbringende aktivitet, fordi bitcoins nemt kan blive omsat til andre valutaer, såsom dollars og euro. Udviklerne af programmet oplyser, at en større andel af de indtjente bitcoins vil blive doneret til diverse velgørenhedsorganisationer over hele verden, og de vil tage deres andel for arbejdet.

EpicScale

Selvom det er en fin beskrivelse, er virkeligheden en lidt anden. På det seneste er der kommet talrige rapporter om, at EpicScale er bundtet med Utorrent opdateringer og selv et program. Lad os sige det på denne måde: hvis du har downloadet, installeret og har besluttet, at EpicScale er en nyttig applikation, som du selv gerne vil benytte, er det helt ok – det har du ret til at gøre, uanset om det giver mening eller ej. Men hvis du ikke kan huske, at du har installeret EpicScale på din computer, og du har lige fundet ud af, at det på en eller anden måde arbejder i dit system – så skal du omgående fjerne det.

Den nemmeste måde at gøre det på er ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen for altid på kun få sekunder. Desuden vil det også beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan ligeledes benytte andre anti-malware applikationer efter eget valg.

Automatiske fjernelsesværktøjer til EpicScale

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom EpicScale, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

EpicScale skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
marts 28, 2015 07:56, marts 28, 2015 07:56
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *