Euro-search.net virus - Hvordan fjernes det?

Euro-search.net er sandsynligvis blevet udformet af det samme udviklingsselskab, der har udtænkt Eusearch.org og den nyopdaget udvidelse Incognito Start Button virus. Det forekommer os, at websiden enten sigter efter europæere eller simpelthen henviser til denne union med sit logo og titel. Dette domæne går 1 år tilbage, nærmere betegnet til d. 15. juli, og forskerne understreger, at dette produkt ikke fortjener en plads i brugernes operativsystem og browsere.

Analyse af denne browser hijacker

Dette malware-eksemplar har inficeret mange folk i Tyskland, men har også spredt sig til Spanien, USA, Storbritannien og Holland. Udviklingsselskabet bag dette søgeprodukt afslører ikke sit navn, og vi er kun forsynet med disse oplysninger: Via Broseta 113, 24128 Bergamo, Italien. Men adressen virker dog ikke særlig pålidelig – vores efterforskning viste, at denne placering er en restaurant.

Helt konkret er problemet med denne virus ganske åbenlyst: folk vil være belemret med denne webside som deres startside, standardsøgeudbyder og ny fane-side. Denne strategi virker perfekt med hensyn til at øge web-trafikken. Og det faktum, at folk ikke vil være i stand til at foretage nogle ændringer i deres browserindstillinger, er naturligvis også til fordel for hijackere.


Euro-search.net virus

Web-trafikken til denne Euro-search.net skaffes løbende via henvisninger. Det betyder, at mange websider kan lancere denne falske søgemaskine uden at advare brugerne om den kommende omdirigering. Henvisninger, såkaldt direct-access og andre måder, som hackerne kan udnytte i deres bestræbelser på at reklamere for Euro-search.net, har til en vis grad kunne betale sig: denne maskine har placeringen 485,302 i det globale vurderingssystem over hjemmesider.

Søgemaskinen har et meget specifikt formål: at finde web-adresser til bestemte søgeord. Selvom Euro-search.net ikke antyder, at søgefeltet understøttes af Google, kan vi genkende websidens layout hvor som helst. De øverst links vil dog være tilføjet med henblik på indtjeningsformål som sponsoreret indhold eller ”annoncer”.

Disse stærkt anbefalede domæner er foruroligende og kan finde på at inficere dig med malware, udspionere din søgehistorik eller endda tvinge dig til at gå ind på phishing-domæner. En falsk version af et socialt netværk eller netbank-værktøjer kan f. eks dukke frem på din skærm. Hvis en bruger uhensigtsmæssigt deler sine personlige oplysninger med domænet, vil hackeren ikke have problemer med at få fat i penge/oplysninger fra den pågældende konto.

Det er tydeligvis en effektivitetskrævende søgeplatform, der arbejder med hundredvis af tredjeparter og gerne vil samle så mange penge på annoncer og web-trafik, som de gunstige omstændigheder tillader. Disse formål er langt vigtigere end at frembringe respektable og relevante søgeresultater.

Malware skal destrueres

Hvis du gerne vil holde dit operativsystem rent, foreslår vi, at du får fat på et anti-malwareprogram, som vil scanne dit system efter behov og vise alle sikkerhedsproblemer, som bør løses. Reimage er et meget effektivt værktøj, der uden problemer kan behandle dit operativsystem. Det vil finde alle malware-varianter og lette din stress.

Vi kan også tilbyde dig en alternativ løsning, en manuel fjernelse, når du skal fjerne browser hijackere. Den tager dog længere tid og en større indsats at få det gjort rigtigt, men den vil vise dig alle fejl og trusler. Du finder den i slutningen af denne artikel.

Hvis du gerne vil undgå, at historien gentager sig selv, skal du ikke besøge ukendte domæner, og du skal bestemt holde op med at besøge websider, der har ry for enten at være skadelige eller at indeholde meget vildledende annoncer. Og du skal ikke klikke på ukendt, salgsfremmende indhold. Hvis der dukker et virkelig fristende tilbud op på din skærm, er vi overbeviste om, at det kun er hackere, der prøver at lokke dig. Ukendte/falske applikationer har også altid været meget svære at modstå: vi tager imod alt, så længe det er gratis.

Manuel fjernelse af Euro-search.net virus

Sådan fjernes Euro-search.net virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Euro-search.net virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Euro-search.net virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Euro-search.net virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Euro-search.net virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Euro-search.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Euro-search.net virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Euro-search.net virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Euro-search.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Euro-search.net virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Euro-search.net virus fra listen.
Sådan fjernes Euro-search.net virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Euro-search.net virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Euro-search.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Euro-search.net virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Euro-search.net virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Euro-search.net virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Euro-search.net virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-euro-search-net-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *