Eversearches.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Har du for nyligt oplevet at blive omdirigeret til en kinesisk web-adresse, baidu.com, og du ved ikke, hvad du skal mene om den? Så er det næsten 100% sikkert, at din enhed er blevet inficeret med Eversearches.com browser hijacker. Det er et skadeligt program, der foretager uautoriserede ændringer i din webbrowser, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari og mange flere. Udover at Eversearches.com hijacker sætter sine beskidte hænder på din browser, breder den sig hurtigt til hele systemet i din pc.

Om Eversearhces.com browser hijacker

Eversearches.com, der omdirigerer til baidu.com, er en sort sky, som dækker din standardstartside, søgemaskine og ny fane-side. Så hver gang du starter din webbrowser eller prøver at skifte til en ny fane-side, bliver du omdirigeret til de førnævnte web-adresser. Det er ikke alene generende at komme ud for den slags omdirigeringer, det er også potentielt farligt, og man kan hverken stole på Eversearches.com eller de domæner, den fremskaffer. Såkaldte rogue søgemaskiner er ikke noget, som skal befinde sig i browseren. Og det er der flere grunde til.

For det første er Eversearches.com udvidelsen optaget af at tjene penge på PPC (pay-per-click). Derfor viser den enhver webside fra tredjepart uanset dens lovlighed og sikkerhed. Derudover viser denne browser-tilføjelse også materiale fra tredjepart på lovlige hjemmesider. Den slags materiale samt hjemmesiderne består udelukkende af reklamer, bedre kendt som malvertising. Eftersom annoncer fra tredjepart, også selvom de er personliggjorte og ligner almindelige reklamer, er det rene svindel, er der ikke meget sikkerhed over dem. Hvordan kan tredjepart se indholdet på de hjemmesider, du besøger, og endda frembringe personliggjorte annoncer? Eversearches.com hijacker kaprer ikke alene din standardstartside, men også din søgehistorik, som tredjepart derefter får sine beskidte fingrer i.

Du skal vide, at Eversearches.com svækker dit computersystem og sætter døren på klem, hvormed al slags malware kan trænge ind. Du har måske allerede bemærket, at din pc arbejder virkelig langsomt, og at din browser ofte har svært ved at indlæse websiderne eller endda går ned midt i en søgning. Det er ikke et tilfælde, min kære ven. Det er et tegn på, at der befinder sig et malware ved navn Eversearches.com på din computer, og du er nødt til at fjerne det så hurtigt som muligt.

Hvordan inficerer Eversearhces.com Browser hijacker din computer?

Har du nogensinde downloadet og installeret en gratis applikation fra internettet bare ved at trykke på Næste-knappen? Naturligvis har du det. Det har vi næsten alle sammen gjort. Det er desværre kun få brugere, der har for vane at udføre en installation i en avanceret/brugerdefineret indstilling. Det er blevet så nemt at suse gennem alting. Men konsekvensen vil i dette tilfælde være, at Eversearches.com browser hijacker får adgang til enheden. Derfor skal du tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger en standard/grundindstilling.

Reimage, SpyHunter og Malwarebytes er anerkendte anti-malwareprogrammer, der nemt kan fjerne Eversearches.com PUP (potentielt uønsket program) fra din enhed. På den måde vil du få glæde af en automatisk fjernelse af PUP’en, hvor det fjerner de relaterede programfiler og poster i registreringsdatabasen samt eventuelt medfølgende rogueware. Nedenfor denne artikel kan du finde en gratis manuel fjernelsesvejledning til Eversearhces.com browser hijacker.Automatiske fjernelsesværktøjer til Eversearches.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Eversearches.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Eversearches.com virus

Sådan fjernes Eversearches.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Eversearches.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Eversearches.com Virus og relaterede parasitter såsom Search.ividi.org virus , Dts.search-results.com virus , Searchgol virus , Only-search.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Eversearches.com Virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Eversearches.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Eversearches.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Eversearches.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Eversearches.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Eversearches.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Eversearches.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Eversearches.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Eversearches.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Eversearches.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Eversearches.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Eversearches.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Eversearches.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Eversearches.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Eversearches.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juni 20, 2017 07:28, juni 20, 2017 07:28
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *