ExportMasters - Hvordan Fjernes Det?

 

ExportMasters er opført som adware (reklamestøttet applikation). Nye undersøgelser har afsløret, at denne applikation umiddelbart viser annoncer i dine browsere for at tjene penge.

Det er ikke særlig svært at finde ud af, om din computer er inficeret med dette malware eller ej, for annoncerne, der vises af ExportMasters, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by ExportMasters” eller ”Brought to you by ExportMasters”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt afgjort inficeret og du er er nødt til at gøre ved sagen.

Virus ligesom ExportMasters kan fjernes enten manuelt eller automatisk, og det er helt op til dig, hvilken af metoderne du skal vælge. Men hvis du ikke har erfaring med at fjerne virus ligesom dette, råder vi dig til at vælge den automatiske fremgangsmåde, for den er meget nemmere og tager ikke lang tid. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program og scanne din computer med det. Til denne opgave kan vi anbefale enten Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes. Begge applikationer har en enorm virusdatabase og kan hurtigt og effektivt klare den slags problemer. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du gerne vil fjerne ExportMasters manuelt, er du nødt til at fuldføre flere punkter. Hvis du ikke har den nødvendige erfaring, kan denne opgave være kompliceret, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin ExportMasters manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Gør dit bedste for at fuldføre alle punkter korrekt.

Skulle du støde på problemer i løbet af processen, kan du skrive til os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om ExportMasters og programmets specifikke funktioner.

Om ExportMasters adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

ExportMasters er som et reklamenetværk for it-kriminelle. Da de ikke har adgang til alle lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebook ads, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres websider og skabe trafik til dem. Så hvis du beholder ExportMasters på din computer, vil diverse it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i dine browsere til hverdag, og det er ret farligt.

Annoncerne, der vises af ExportMasters, kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også åbnes en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser.

Pågældende annoncer dukker op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte til favorable priser. Men du skal endelig ikke klikke på annoncerne, for de er for det meste falske, og din computer kan blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres ExportMasters adware

ExportMasters kan trænge ind i din computer, når du downloader og installerer et freeware program fra internettet. Hvis du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at ExportMasters vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du bliver advaret om det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationen af freeware, og så skal din computer i øvrigt være beskyttet med et troværdigt anti-malware program.Automatiske fjernelsesværktøjer til ExportMasters

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ExportMasters, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af ExportMasters Ads

Sådan fjernes ExportMasters ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom ExportMasters installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til ExportMasters
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af ExportMasters fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med ExportMasters samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ExportMasters, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse ExportMasters fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner ExportMasters. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af ExportMasters eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ExportMasters, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse ExportMasters fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med ExportMasters samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ExportMasters, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man ExportMasters fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde ExportMasters være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse ExportMasters fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på ExportMasters. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med ExportMasters, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel ExportMasters fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
september 30, 2015 11:24, september 30, 2015 11:24
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *