Websearch.fastosearch.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Browser Hijackere
 

Websearch.fastosearch.info virus er en browser hijacker (kaprer), der fremmes via gratis downloads. Det kan få kontrol over browserne Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Når den først er inde i computersystemet, indstiller den din startside til Websearch.fastosearch.info og din standardsøgeudbyder til search.smartaddressbar.com.  Disse ændringer sker uden brugerens samtykke og det er en af grundene til, at det bliver klassificeret som et potentielt uønsket program.

Websearch.fastosearch.info virus søger at reklamere for sponsorerede links og få nogle tilknyttede indtægter. Den medtager en liste af mange kommercielle websider i dine søgeresultater og viser også tilfældige annoncer, når du søger på nettet. Tillige kan programmet indsamle dine søgeforespørgsler og opspore din søgehistorie. Senere hen kan disse data videregives til tredjeparter og bruges til at udvikle personlige annoncer, baseret på dine interesser, eller involvere brugerne i andre marketing relaterede kampagner.

Det er ikke sikkert at have Websearch.fastosearch.info virus i din browser, da det ikke kun er forstyrrende, men også kan lede dig til skadelige websider og dermed inficere dit computersystem. Du beskytter din PC mod angreb fra lignende hijackers ved at være mere forsigtig med, hvad du installerer på din computer. En masse freeware har tendens til at tilføje potentielle uønskede programmer, såsom Websearch.fastosearch.info virus, uden klart at afsløre noget om dem. Du skal altid følge installationstrinene ved dine gratis downloads og du skal ikke indvillige i at ændre din startside eller andre indstillinger, hvis du ikke er sikker på konsekvenserne. Du skal aldrig klikke på mistænkelige annoncer, heller ikke på popups eller links, da nogle af dem ligeledes kan prøve på at installere adware, hijackers og andre uønskede programmer.

For at fjerne Websearch.fastosearch.info virus, gå til Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallér alt derfra, der har relation til dette domæne.  Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der forhindrer ændring af browserindstillingerne. For at identificere dem, kan det være nyttigt at skanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Derefter kan du afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Websearch.fastosearch.info virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Websearch.fastosearch.info fra listen.

Sådan fjernes Websearch.fastosearch.info virus fra IE 11:

 1. Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Addons.
 2. Vælg Søgeudbydere.
 3. Udskift standardsøgemaskinen med Bing eller Google.
 4. Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.

Sådan fjernes Websearch.fastosearch.info virus fra Firefox:

 1. Indtast ”about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Skriv ”browser.startup.homepage” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil.
 6. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 7. Hvis indstillingerne nulstilles og skanning med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, giv den nyt navn og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Websearch.fastosearch.info virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Basics (Generelt)->Administrer Søgemaskiner);
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ‘Open blank page’ (vis blank side) (du kan også fjerne uønskede sider fra set pageslinket);
 6. Hvis din ”Ny Fane” side er hijacket, er du nødt til at skanne med anti-malware program eller bruge ”Omdirigering af Ny Fane” udvidelse fra Google Store.

Sådan fjernes genvejshijack (alle browsere) (valgfri):

Hvis din browser kun åbner Websearch.fastosearch.info siden ved opstart, prøv dette:

 1. Højreklik på dit browserikon. Vælg Egenskaber.
 2. Åbn Genvejs fane.
 3. Slet Websearch.fastosearch.info delen fra destinationsfeltet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.fastosearch.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Fastosearch Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen. 

Websearch.fastosearch.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juni 26, 2014 21:06, juni 26, 2014 21:06
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *