FastSearch - Hvordan Fjernes Det?

 

FastSearch kan trænge hemmeligt ind i din computer og vise diverse annoncer i alle dine browsere. Annoncerne er ikke alene generende, de er også ondsindede, så hvis du for fremtiden gerne vil undgå alvorlige it-sikkerhedsproblemer, skal du ikke beholde FastSearch installeret på din computer.

Det er ikke særligt svært at finde ud af, om din computer er inficeret med FastSearch eller ej, for annoncerne, der vises af dette malware, er som regel markeret med et slogan, såsom ”Ads by FastSearch” eller ”Brought to you by FastSearch”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine browsere, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Den bedste måde at fjerne malware ligesom dette er ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebyte og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Og hvis din computer er inficeret med andre lignende virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem.

Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du som sagt også fjerne FastSearch manuelt. Denne proces kan være noget kompliceret, hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne virusser. Så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin FastSearch manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du selv kunne fjerne dette malware.

Videre i artiklen kan du finde yderligere informationer om de særlige funktioner, som FastSearch er i besiddelse af. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle.

Om FastSearch adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

{{image::https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2015/07/FastSearch_Adware_Remove-300×216.png::300::216::FastSearch_Adware_Remove}}

Når FastSearch først er inde i systemet, vil det fylde alle disse browsere med forskellige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue, der indeholder en annonce.

Annoncerne, der vises af FastSearch, dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de vil tilbyde dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det fupnummer, for tilbuddene er for det meste falske. De prøver simpelthen bare på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du skulle komme til at klikke på en af de annoncer, der vises af FastSearch, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hacker eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres FastSearch adware

Det er ikke svært at blive inficeret med adware ligesom FastSearch. Du skal blot klikke på en annonce, der vises på en upålidelig hjemmeside, eller downloade og skødeløst installere noget freeware. I det første tilfælde vil installationsfilen blive infiltreret i dit system i samme øjeblik, du klikker på annoncen. I det andet tilfælde vil du give tilladelse til installationen af FastSearch, hvis du ved installationen af freeware-programmet ikke læser al information, selv det der står med småt. Der er nemlig som regel en tekst med små bogstaver, hvor der står:” Ved at acceptere Vilkår og Betingelser godkender du installationen af FastSearch”. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du helst ikke besøge upålidelige hjemmesider, og du skal altid være meget opmærksom på installationen af freeware.Automatiske fjernelsesværktøjer til FastSearch

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom FastSearch, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af FastSearch Ads

Sådan fjernes FastSearch ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom FastSearch installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til FastSearch
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af FastSearch fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med FastSearch samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FastSearch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse FastSearch fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner FastSearch. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af FastSearch eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FastSearch, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse FastSearch fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med FastSearch samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FastSearch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man FastSearch fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde FastSearch være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse FastSearch fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på FastSearch. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FastSearch, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

FastSearch skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 13, 2015 09:03, august 13, 2015 09:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *