Filter Results - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Filter Results er en applikation, som ikke bør være installeret på din computer. Den kategoriseres officielt som adware, og når den først er installeret, vil den vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. Annoncerne er ikke blot irriterende, de er også ondsindede, så derfor skal du ikke beholde programmet i dit system. Som følge af denne applikation, kan din computer blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive fuppet og på den måde miste dine hårdt tjente penge. Hvis du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal fjerne det, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en vejledning, der forklarer, hvordan man fjerner Filter Results både manuelt og automatisk.

Hvis du ikke har nogen forudgående erfaring med at fjerne virusser ligesom Filter Results, anbefaler vi, at du vælger den automatiske metode. Den er meget nemmere og tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Hvis din computer er inficeret med andre virusser, vil det ligeledes finde og fjerne dem. Du kan også benytte andet anti-malware software efter eget valg.

For at fjerne Filter Results manuelt, er du nødt til at fuldføre flere sammenhængende punkter. Denne proces kan kræve en særlig ekspertise, så for at hjælpe dig, har vi udviklet en trin-for-trin Filter Results manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Hvis du formår at fuldføre alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne denne infektion ved egen hånd.

Skulle du støde på problemer i løbet af fjernelsesprocessen, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Hvis du gerne vil vide mere om Filter Results’ specielle funktioner, skal du blot læse videre.

Om Filter Results adware

Filter Results beskrives som en nyttig og gratis applikation, som vil give dig en hurtigere og mere præcis søgning på internettet. Men mens effektiviteten ved denne applikation er højst tvivlsom, er der nogle store ulemper.

For det første vil Filter Results vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. De kan fremkomme i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Hvis du klikker på dem, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt ejes af forskellige cyber kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan som sagt blive fuppet og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved Filter Results er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, eller endda din IP adresse og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser deres annoncer i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det væsentligste formål med Filter Results, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres Filter Results adware

Din computer kan blive inficeret med Filter Results blot ved at du downloader og installerer et freeware program fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en download manager eller media player fra en upålidelig webside, er der risiko for, at Filter Results vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage nødvendige ændringer. Se efter diverse afkrydsningsfelter, som allerede kan være krydset af for dig. Hvis det er for sent, skal du omgående fjerne Filter Results fra din computer.Automatiske fjernelsesværktøjer til Filter Results

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Filter Results, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Filter Results malware

Sådan fjernes Filter Results ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Filter Results installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Filter Results
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Filter Results fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Filter Results samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Filter Results, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Filter Results fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Filter Results. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Filter Results eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Filter Results, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Filter Results fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Filter Results samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Filter Results, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Filter Results fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Filter Results være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Filter Results fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Filter Results. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Filter Results, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Filter Results fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
juli 4, 2015 09:04, juli 4, 2015 09:04
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *