Find-a-deal - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Find-a-deal er et adwareprogram, der ligner alle de andre af slagsen – det trænger ind i computeren uden at brugeren selv er klar over det, og det begynder at vise diverse annoncer i de fleste netbrowsere. Det er ikke særligt svært at afgøre om din computer er inficeret med Find-a-deal eller ej, for annoncerne, der vises af dette malware, er som regel markeret med et slogan, f. eks ”Ads by Find-a-deal” eller ”Brought to you by Find-a-deal”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i en af dine netbrowsere, er din computer helt afgjort inficeret, og du er nødt til omgående at gøre noget ved sagen, for ellers kan du få nogle alvorlige problemer med din it-sikkerhed.

Du kan fjerne adware ligesom Find-a-deal på to måder, enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere og mere tidsbesparende at gøre det manuelt, så derfor anbefaler vi dig at vælge den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil omgående finde infektionens placering og fjerne den fuldstændigt. Det er en god ide altid at have en applikation såsom SpyHunter installeret, for den vil beskytte din computer mod lignende infektioner fremover. Du kan ligeledes benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Men hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra anti-malware software, kan du fjerne Find-a-deal manuelt. Denne proces kan være kompliceret for nogle computerbrugere, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin Find-a-deal manuel fjernelsesvejledning, som du kan finde i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne Find-a-deal på egen hånd.

Hvis du skulle støde på problemer i løbet af fjernelsesprocessen, kan du altid kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at hjælpe dig med at løse problemet. Hvis du gerne vil vide mere om de specifikke funktioner ved Find-a-deal, skal du blot læse videre.

Om Find-a-deal adware

Selvom det beskrives som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at forsyne dig med forskellige rabatter, kuponer og kommercielle tilbud, når du handler online, så passer det ikke. Problemet er, at alle de tilbud og kuponer fremkommer i forstyrrende former for annoncer. Der er nemlig forskellige slags annoncer, der leveres af Find-a-deal, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer.

Annoncerne, der vises af Find-a-deal, dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for de tilbud er for det meste falske, det er kun en metode til at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre.

Hvis du kommer til at klikke på en af annoncerne, der vises af Find-a-deal, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører diverse cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Så hvis Find-a-deal forbliver installeret på din computer, vil cyber kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din netbrowser hver dag, og det er ret farligt.

Således distribueres Find-a-deal adware

Find-a-deal kommer rundt på samme måde som det meste adware, nemlig bundtet med diverse freeware, som kan downloades fra internettet. Så hvis din computer er inficeret med dette malware, kan det være en konsekvens af, at du overilet har installeret gratis software. Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være yderst opmærksom på installationsprocessen ved software, som du downloader gratis fra internettet.

Det væsentligste er, at du kun installerer én applikation, som du virkelig har brug for, og altså ingen ekstra, tvivlsomme apps. Derfor er det en god ide at vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde og samtidig sikre dig, at du ikke giver tilladelse til, at ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden.Automatiske fjernelsesværktøjer til Find-a-deal

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Find-a-deal, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Find-a-deal malware

Sådan fjernes Find-a-deal ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Find-a-deal installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Find-a-deal og relaterede parasitter såsom Save as Deal Finder , Rocket Deal , Deal Look .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Find-a-deal fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Find-a-deal samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Find-a-deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Find-a-deal fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Find-a-deal. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Find-a-deal eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Find-a-deal, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Find-a-deal fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Find-a-deal samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Find-a-deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Find-a-deal fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Find-a-deal fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Find-a-deal. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Find-a-deal, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Find-a-deal fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
maj 29, 2015 08:37, maj 29, 2015 08:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *