FindingDiscounts - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

FindingDiscounts – navnet taler for sig selv. Denne applikation skulle kunne forsyne dig med diverse rabatter og tilbud, og dermed spare din tid og penge, når du handler på internettet. Men det passer ikke helt. FindingDiscounts er kendt for sine ondsindede bivirkninger, og derfor kategoriseres det som adware. Det betyder, at du ikke skal have dette ondsindede program installeret i dit system, for ellers kan du få alvorlige problemer angående din netsikkerhed.

FindingDiscounts kan ligeledes infiltrere andet malware i dit system, så du bør skaffe det af vejen så hurtigt som muligt, før det er for sent. Hvordan kan du vide om din computer er inficeret med dette malware eller ej? Det er faktisk ikke så vanskeligt at finde ud af. FindingDiscounts viser som regel forskellige annoncer i netbrowsere. Annoncerne er altid markeret med tekst, såsom ”Ads by FindingDiscounts” eller ”Brought to you by FindingDiscounts”, så det er et klart tegn på denne applikation. Hvis denne kendsgerning ligner noget, du er bekendt med, så skal du blot læse artiklen til ende, og omgående fjerne FindingDiscounts fra dit system.

Den bedste måde at slippe af med dette malware på, er ved at downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller StopZilla, og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne infektionen på kun få sekunder. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover, så det er værd at have det installeret. Du kan også benytte andre anti-malware programmer efter eget valg.

Det er ligeledes muligt at fjerne FindingDiscounts uden brug af anti-malware software, men det kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en trin-for-trin FindingDiscounts fjernelsesvejledning, som kan hjælpe dig. Den finder du i slutningen af denne artikel. Men selvom du fjerner FindingDiscounts manuelt, anbefales det at scanne din computer med et anti-malware program bagefter, fordi dette adwareprogram kan infiltrere andre virusser i dit system, og det er vigtigt også at fjerne dem.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle sammen. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved FindingDiscounts, skal du blot læse videre.

Om FindingDiscounts

FindingDiscounts fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og selv safari. Selvom det hævder at kunne hjælpe dig med at spare din tid og penge, når du handler online, vil det spare ingen af delene. Omvendt kan du miste dine penge og spilde din tid, som følge af dette adware.

FindingDiscounts vil oversvømme din netbrowser med diverse annoncer i alle mulige former, såsom kontekstuelle, pop-up, pop-under, i-tekst eller bannerreklamer. Der kan sågar blive åbnet en ny fane eller endda et nyt vindue indeholdende en annonce i din netbrowser.

Annoncerne er ret listige. De dukker normalt op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig at købe nogle bestemte varer eller tjenester til en yderst favorabel pris. Men vi kan bestemt ikke anbefale dig at klikke på nogen af dem, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle. Din computer kan således blive inficeret, eller du kan blive snydt. Det er grunden til, at applikationen er ganske farlig.

Programmet er ligesom et reklamenetværk for cyber kriminelle – da de ikke har lov til at reklamere for deres produkter i legitime reklamenetværk, såsom Google og Facebook ads, benytter de adware ligesom dette til at få fat i nye ofre. Så, hvis FindingDiscounts er installeret i din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag. Og som om det ikke var nok, så vil FindingDiscounts indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider eller endog dine IP og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og tiltrækkende for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er netop det væsentligste formål med FindingDiscounts, fordi udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager.

Således distribueres FindingDiscounts adware

Du kan blive inficeret med FindingDiscounts ved at downloade og installere gratis software fra internettet. Når du downloader og installerer små, ubetydelige applikationer fra upålidelige hjemmesider, er der risiko for, at FindingDiscounts vil blive downloadet og installeret ved siden af, uden overhovedet at advare dig om det. Du kan dog undgå det, hvis du er mere opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal altid være meget opmærksom, når du kører installationsopsætningen. Se efter diverse afkrydsningsfelter, for de kan nemlig være afkrydset på forhånd. Hvis de indikerer, at du godkender installation af noget ekstra software, som du ikke er bekendt med, så skal du fjerne fluebenet ved indstillingen. Læs ligeledes alle vilkår og betingelser. Du skal ikke springe punkter over, for du kan gå glip af vigtig information. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du straks træffe de nødvendige foranstaltninger, for at slippe af med dette malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til FindingDiscounts

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom FindingDiscounts, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan fjernes FindingDiscounts adware

Sådan fjernes FindingDiscounts ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom FindingDiscounts installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til FindingDiscounts
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af FindingDiscounts fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med FindingDiscounts samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FindingDiscounts, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse FindingDiscounts fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner FindingDiscounts. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af FindingDiscounts eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FindingDiscounts, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse FindingDiscounts fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med FindingDiscounts samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FindingDiscounts, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man FindingDiscounts fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse FindingDiscounts fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på FindingDiscounts. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FindingDiscounts, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 23, 2015 09:14, marts 23, 2015 09:14
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *