Websearch.fixsearch.info Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Helper Object
 

Websearch.fixsearch.info virus er endnu en browser hijacker/kaprer, der kan påvirke din Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Programmet fremmes via gratis downloads og bliver føjet til browseren, idet du installerer noget software fra internettet, som for eksempel en musik- eller videoafspiller. Når browserhijackeren først er inde i systemet, ændrer den øjeblikkeligt din startside og standard søgeudbyder til Websearch.fixsearch.info. Selvom den ligner en almindelig søgeside, prøver den rent faktisk på at fremme diverse kommercielle hjemmesider og den besidder ringe søgetjenester.

Formålet med Websearch.fixsearch.info virus er at reklamere for en bunke hjemmesider og øge deres trafik. Den viser særlige sponsorerede sider i dine søgeresultater og forårsager omdirigeringer til dem, når som helst du surfer på internettet. For det første er sådan en aktivitet usikker, idet Websearch.fixsearch.info virus kan omadressere dig til skadelige hjemmesider, hvor dit system kan blive inficeret. For det andet vil de fleste brugere finde den yderst generende. Hvis du er vant til en bestemt søgeudbyder, vil du højst sandsynligt ikke bryde dig om denne ændring. Der vil heller ikke gå lang tid, førend du finder ud af, at Websearch.fixsearch.info virus er baseret på reklamering.

For at undgå denne og lignende browserhijackere, anbefales det på det kraftigste, at du er mere forsigtig med, hvad du henter ned på din computer. Du skal altid kontrollere hvert installationstrin ved freeware. Det anbefales at vælge en Brugerdefineret installation, for at du kan være sikker på, at du lægger mærke til alle de ekstra downloads. På den måde vil du være i stand til at foretage ændringer, ved at vælge eller fravælge afkrydsningsboksene ved siden af de valgfri indstillinger. Fravælg enhver valgmulighed, der tilbyder at installere applikationer, som du ikke kender eller som erstatter din startside, søgeudbyder, osv. Hvis du mener, at de kan være nyttige, så undersøg dem først, før du giver dem adgang til dit system. Du skal ligeledes ikke klikke på mistænkelige pop-ups, hvis de dukker op på din computer, mens du søger på internettet. De kan også indeholde potentielt uønskede installationsprogrammer. Det er tillige værd at minde dig om, at du ikke skal åbne nogen vedhæftninger fra ukendte afsendere eller spam e-mails. Sørg for, at du foretager sikre søgninger, derved vil du undgå mange computerrelateret problemer.

Hvis en af dine browsere allerede er blevet kapret, bør du fjerne Websearch.fixsearch.info virus fra dit system hurtigst muligt. Ellers vil du risikere at blive involveret i affiliate/tilknyttet marketing og andre reklamerelaterede projekter. Vær opmærksom på, at nogle hijackere også installerer adware eller andre PUPs, som kan opspore cookies og afsløre dine søgevaner eller endda dine følsomme oplysninger, såsom brugernavne og kodeord. Hvis du har bemærket nogle underlige aktiviteter på din computer, rådes du til at køre en fuld systemskanning med et anerkendt anti-spyware program.

Du kan fjerne Websearch.fixsearch.info virus, ved at gå til Kontrolpanel -> Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallere den derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, der er installeret med hijackeren, da nogle af dem kan downloades igen eller nulstille browserindstillingerne tilbage igen. Skan med Spyhunter, da det udmærket identificerer den slags programmer. Du bør ligeledes kontrollere browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Websearch.fixsearch.info siden på listen, bør du skanne din computer med anti-malware værktøj, såsom Spyhunter. At du afinstallere programmet fra din computer, ændrer ikke dine søgeudbydere. Det er du nødt til selv at gøre manuelt. Alt efter hvilken browser, du bruger, følg instruktionerne herunder:Automatiske fjernelsesværktøjer til Websearch.fixsearch.info virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Fixsearch Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Særlige instruktioner til fjernelse af Websearch.fixsearch.info virus

Sådan fjernes fixsearch virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Websearch.fixsearch.info virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Websearch.fixsearch.info virus fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Websearch.fixsearch.info virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med fixsearch virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Websearch.fixsearch.info virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Websearch.fixsearch.info virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.fixsearch.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Websearch.fixsearch.info virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern fixsearch virus fra listen.
Sådan fjernes fixsearch virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med fixsearch virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.fixsearch.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Websearch.fixsearch.info virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Websearch.fixsearch.info virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller fixsearch virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Websearch.fixsearch.info virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Websearch.fixsearch.info virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
september 11, 2014 20:29, december 1, 2014 11:16
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *