Footybase.com Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
Andre navne: Footybase.com, Search.php Virus, Climbon.top Virus, Climbon.top, Search.php Virus
 

Footybase.com kan umiddelbart ligne en søgemaskine, men dette program ejer ikke en søgeudbyders basale funktion, nemlig at kunne udføre en søgning. Sidens logo er Search, som har Googles farver. Ved det lille søgefelt under logoet står der Google Custom Search (Google Tilpasset Søgning). Men det betyder ikke, at Footybase.com programmet er udviklet af Google eller på nogen måde er tilknyttet selskabet. I midten under søgefeltet er der et annoncevindue på selve søgesiden af den falske søgemaskine Footybase.com, dvs. browser hijackeren.

Om Footybase.com Browser Hijacker

Footybase.com browser hijackerens fulde web-adresse er Footybase.com/search.php. Efter at programmet har banet sig vej ind i dit computersystem, indlæses denne ondsindede web-adresse, hver gang du starter din browser. På følgende måde bliver Footybase.com din standard startside, søgemaskine og ny fane-side uden at spørge dig om lov. Som du vil se, udviser dette program en grov og irriterende opførsel som en besværlig teenager. Footybase.com programmet vil sprede filer som beskidt tøj ud over det hele i din maskine. Det vil vedhæfte registreringsdatabasenøgler som dartpile på dartskiven. Alt dette gøres, for at Footybase.com udvidelsen kan klæbes godt og grundigt fast til din browser.

Footybase.com hijacker opsætter en søgemaskine med henblik på at vise dig reklameindhold fra tredjepart – programmets partnere. Disse tredjeparter såvel som indholdet er det sidste, du kan stole på. De er lyssky annoncører, som ikke har noget brugbart at tilbyde dig, uanset hvad de lover dig. Deres tilbud er falske, og annoncerne, som indeholder disse tilbud, er ofte inficeret. De kan dukke op selv på lovlige websider fra Google, eller de kan opholde sig på deres udklækningssted – de mørke tredjepartsdomæner, som står side om side med de autentiske websider fra Google, hver gang du udfører en søgning med denne defekte søgemaskine. Footybase.com er en falsk profet, som leder dig gennem falske veje, hvor it-pestilenser lurer.

Hvordan trænger Footybase.com Browser Hijacker ind i din computer og begynder at forkrøble den?

Har du nogensinde besøgt en pornoside, spillet på en online spilleplatform eller klikket på en annonce på en social medie-side? For så kan din pc være blevet inficeret med Footybase.com programmet. Har du nogensinde downloadet software gratis ved simpelthen at klikke på ”Næste”. I så fald kan du også have bragt Footybase.com hijacker ind i din enhed. Samtidig med at man bliver rådet til at undgå tvivlsomme domæner og ikke at klikke på mistænkelige annoncer, så findes der også forslag til sikker download og installation. Disse anbefalinger fortæller, at opsætningsproceduren skal foregå i en avanceret (brugerdefineret) indstilling for at PUP’erne – potentielt uønskede programmer – kan bortvises fra installationsprogrammet.

På nuværende tidspunkt er du nok lidt irriteret, for ikke at sige frustreret, eftersom Footybase.com PUP nok har befundet sig på din computer i et stykke tid, så du har brug for at få at vide, hvordan du fjerner det. Anvend et automatisk værktøj. Vi anbefaler de godkendte anti-malwareprogrammer Reimage eller Spyhunter, som med succes kan fjerne dette malware. En manuel fjernelse kræver, at man skal helt ind til systemets kerne, og det kan være ret besværligt for en uerfaren computerbruger. Men har du mod på at prøve, kan du nedenfor finde den gratis vejledning til manuel fjernelse af Footybase.com browser hijacker.Automatiske fjernelsesværktøjer til Footybase.com Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Footybase.com Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Footybase.com Virus

Sådan fjernes Footybase.com ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Search.php Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Climbon.top Virus og relaterede parasitter såsom Search.easyinterestsaccess.com virus , SearchPrivacy.co virus , Searchtabnew.com virus , Search.viewsearch.net Virus .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Climbon.top fra dine browsere

  Top Sådan fjernes Footybase.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Climbon.top, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjernes Footybase.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Footybase.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.php Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Footybase.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

  Top
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Footybase.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Footybase.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Footybase.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Footybase.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Footybase.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Sådan fjernes Footybase.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Footybase.comog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Search.php Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Footybase.com Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 3, 2016 10:46, november 3, 2016 10:46
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *