Freemediaplayer.tv Popup - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Freemediaplayer.tv popup er en falsk opdateringsmeddelelse, der som regel fortæller, at din media player kan være forældet, og den anbefaler, at du får en opdatering, for den bedste ydeevne. I virkeligheden har den intet med dine legitime programmer at gøre. Popup-meddelelsen forårsages af en browserudvidelse, som kan være blevet tilføjet dit system, mens du downloadede et gratis program fra internettet. Den har til hensigt at distribuere diverse potentielt uønskede programmer eller omdirigere brugerne til sponsorerede websider. Det er det som vil ske, hvis du klikker på Freemediaplayer.tv popup.

Det er stærkt anbefalet hurtigst muligt at fjerne den browserudvidelse, der er ansvarlig for at vise Freemediaplayer.tv popup. Det er ikke altid nemt at finde den i dit system, så den bedste måde til at slippe af med den er ved hjælp af et anti-malware program, såsom eller StopZilla. Kør en fuld systemscanning og lad det løse problemet automatisk. Hvis du foretrækker at fjerne Freemediaplayer.tv popup manuelt, kan du følge vores vejledning, der beskriver, hvordan det gøres. Den finder du i slutningen af denne artikel.

Om Freemediaplayer.tv popup

Freemediaplayer.tv popup kan dukke op i mange populære browsere, herunder Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og Safari. Hvis du tager meddelelsen for gode varer og klikker på den, vil du højst sandsynlig godkende at installere et ubrugeligt program, der endda kan være skadeligt for dit system. Hvis ikke det, så vil Freemediaplayer.tv popup omdirigere dig til en sponsoreret webside. Den behøver nødvendigvis ikke at være skadelig, men der er risiko for, at dit system kan blive inficeret dér. Endelig er det meget generende at opleve den slags omdirigeringer.

Det program, der frembringer Freemediaplayer.tv popup, kan også overvåge dine søgevaner og forsøge at få information om dine interesser, så det kan bruge den til uetisk markedsføring fremover. Du bør være opmærksom på, at hvis Freemediaplayer.tv adware kan spore din søgehistorik, kan det ligeledes få adgang til den information, du indtaster under din søgning, som for eksempel dine kodeord. Og som du godt ved, så udsætter det din sikkerhed for fare, og det skal ikke tolereres. Desuden kan du bemærke et overvæld af annoncer under din søgning eller komme ud for andre ulemper.

Således distribueres Freemediaplayer.tv popup

Popups ligesom Freemediaplayer.tv popup er lavet af cyber kriminelle, for at de kan tjene penge på at fremme diverse værktøjer eller omdirigere computerbrugere til sponsorerede websider. Adwareprogrammet, som er ansvarlig for at frembringe den slags popups, er som regel bundtet med lovligt freeware uden ordentlig information derom. Når du downloader gratis software, systemværktøjer samt andre programmer, skal du aldrig godkende at installere ekstra applikationer, der følger med dem. Problemet er, at computerbrugerne ikke altid lægger mærke til disse bundter. Af denne grund bør du altid være yderst forsigtig med installationspunkterne, vælge en Brugerdefineret eller Avanceret opsætning, og gå opmærksomt gennem hvert eneste punkt. Fravælg indstillinger, der angiver om ekstra programmer, hvis du ikke er bekendt med dem. Du skal aldrig godkende at tilføje browserudvidelser eller andre applikationer, selvom de præsenteres som nyttige værktøjer.

For at fjerne Freemediaplayer.tv popup, skal du scanne dit system med et anti-malware program eller følge trin-for-trin vejledningen herunder.Automatiske fjernelsesværktøjer til Freemediaplayer.tv popup

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Freemediaplayer.tv Popup, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Freemediaplayer.tv popup

Sådan fjernes Freemediaplayer.tv popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Freemediaplayer.tv popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Freemediaplayer.tv popup fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Freemediaplayer.tv popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Freemediaplayer.tv popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Freemediaplayer.tv popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Freemediaplayer.tv popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Freemediaplayer.tv popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Freemediaplayer.tv popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Freemediaplayer.tv popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Freemediaplayer.tv popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Freemediaplayer.tv popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Freemediaplayer.tv popup fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Freemediaplayer.tv popup fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Freemediaplayer.tv popup. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Freemediaplayer.tv popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
marts 27, 2015 09:03, marts 27, 2015 09:03
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *