Fun2Save - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Fun2Save er et adwareprogram, der kan trænge ind i tilfældige computere ved at følge med gratis programmer fra internettet. Mange computerbrugere har bemærket det, efter at de har downloadet gratis musikafspillere, videoafspillere, PDF creators samt andre applikationer. Fun2Save påvirker Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Det dukker ikke nødvendigvis op i alle browserne, hvis du benytter dem alle. Du vil almindeligvis bemærke tilfældige annoncer, der tilbyder diverse kuponer, rabatter samt andre tilbud til at købe nogle ting billigere. Annoncerne viser sig hovedsageligt på Amazon, eBay, Walmart og andre indkøbsrelaterede sider, for at øge chancerne for, at brugerne vil blive interesserede i rabatterne og klikke på popup-annoncerne.

Disse beskeder kan ved første øjekast virke nyttige. Men du skal vide, at Fun2Save adware foretager nogle ændringer i dit system, der kan være ret irriterende. Programmet blev rent faktisk designet til at reklamere for kommercielle websider. Det inkluderer deres links i annoncerne, så når brugerne bliver interesseret i et tilbud og klikker på en annonce, bliver de automatisk omdirigeret til en af de annoncerede websider.

Fun2Save øger ikke kun trafikken til de sider og gør dem mere populære, men det forsøger ligeledes at få fat i nogle oplysninger om dine søgevaner og interesser. Det registrerer information om din søgehistorik og søgeforespørgsler, hvilken senere hen bliver sendt til tredjeparterne, og kan fremover blive brugt til at vise målrettede annoncer.

Som allerede nævnt, bliver Fun2Save installeret i computerne ved at være bundtet med freeware. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være mere opmærksom, når du installerer gratis applikationer fra internettet. Ekstra applikationer kan som regel ses ved installationspunkterne ved hovedprogrammet, som du installerer. Du skal altid afvise ukendte downloads. Fjern Fun2Save fra dit system, hvis du har fundet det på din computer. Brug et anerkendt anti-spyware software, for eksempel Spyhunter, hitman eller andet lovligt værktøj, som du har tillid til, og kør en fuld systemscanning. De vil nemt fjerne disse generende beskeder. Og du skal ikke glemme at opgradere dit anti-spyware til den nyeste version, så du kan være sikker på, at de seneste uønskede programmer bliver fundet og fjernet.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Fun2Save

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Fun2Save, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Fun2Save fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
februar 23, 2015 09:16, februar 23, 2015 09:16
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *