Funnysearching.com Virus - Hvordan fjernes det?

Funnysearching.com Virus

Hvad med software, som ikke er omfattet noget så almindeligt som Fortrolighedspolitik og Vilkår og Betingelser for Brug? Funnysearching.com er den slags software. Så man skal sætte spørgsmålstegn ved at benytte det. For hvordan kan du bruge en applikation, når du ikke ved, hvordan du skal bruge den? Hvad er tilladt, og hvad er forbudt? Hvad kan du forvente, hvis du misbruger tjenesten? Og først og fremmest, hvad anses for at være overtrædelse af brug, når der tilsyneladende ikke medfølger den slags vilkår? Den anden foruroligende ting ved Funnysearching.com udvidelsen er, at udviklerne af den ikke har lyst til at røbe sig selv. Disse er dermed to tydelige tegn på, at der er tale om et skadeligt software. Der er også andre træk ved dette plug-in, der gør det ret mistænkeligt.

Funnysearching.coms hijackware-natur

Hver gang du starter din browser, indlæses funnysearching.com web-adressen, som hilser på dig med en skiftende sætning, hvoraf den ene er Hi! How about taking a rest and having a cup of tea? Første gang du støder på denne tilføjelse, kan det virke som en ret sød funktion, trods ligheden med diverse markedsføringstricks (som f. eks nævner dit navn), der bruges af profitsøgende selskaber, som på den måde prøver at fange din opmærksomhed. Nedenunder sætningen er der et ur, der viser tiden, samt ugedagen, måned og år. Den anden visuelle funktion i Funnysearching.com plug-in er det iøjefaldende baggrundsbillede. Du kan finde nærmere oplysninger om billedet, hvis du klikker på i-ikonet nederst i højre hjørne på siden. Du har også mulighed for at downloade billedet. Ligeledes er der links til Facebook, Booking.com, Instagram, Twitter, Amazon og eBay nederst på siden. Ligesom alle andre browser hijackere forsøger Funnysearching.com hijacker at aflede din opmærksomhed fra den faktiske funktionalitet, idet den overdænger dig med unødvendige funktioner.

Funnysearching.com udvidelsen tilhører hijackware, fordi den udskifter din startside med det formål at blive din søgemaskine. Denne form for søgeværktøj er upålideligt, eftersom det specifikt er designet til at vise tvivlsomt reklamemateriale, så udviklerne af programmet, såvel som annoncørerne, kan tjene penge. Som regel har den slags programmer slet ikke en søgefunktion, og derfor omdirigerer de til populære søgeudbydere (i dette tilfælde Google) i en ny fane-side. Som du sikkert allerede er klar over, så er søgeresultaterne proppet med annoncer, der rent faktisk kan indeholde skadelige koder. Af den grund anbefales det, at du fjerner browser hijackere.

Fjern Funnysearching.com Browser Hijacker

Vi kan hjælpe dig med det software, som kan fjerne Funnysearching.com applikation. Det er nemlig anti-malwareprogrammerne Spyhunter og Hitman. Du kan også anvende vores manuelle fjernelsesvejledning, hvis du selv vil fjerne Funnysearching.com hijacker fra din pc. Men det er kun en kortsigtet løsning, for din computer vil således stadig ikke være beskyttet mod andre malware-infektioner. Derfor anbefaler vi, at du downloader et af de førnævnte sikkerhedsprogrammer.

Hvordan trænger Funnysearching.com Hijacker ind i computersystemet?

Hvis du downloader og installerer gratis software, er det usikkert at bruge en Standard-indstilling. Grundet til det er, at gratis programmer distribueres sammen med adware-lignende applikationer, såsom browser hijackere. Men installationsprogrammerne i freeware kan tilpasses. Derfor skal du tilpasse opsætningsprogrammet i alle freewareprogrammer, så du kan undgå at installere skadelige tilføjelser, såsom Funnysearching.com. Derudover er det en god ide, at du går langt uden om mistænkelige websider og annoncer, når du surfer på internettet. Hvis din browser advarer dig om en tvivlsom webside, bør du lytte til den.

Manuel fjernelse af Funnysearching.com Virus

Sådan fjernes Funnysearching.com Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Funnysearching.com Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Funnysearching.com Virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Funnysearching.com Virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Funnysearching.com Virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Funnysearching.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Funnysearching.com Virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Funnysearching.com Virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Funnysearching.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Funnysearching.com Virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Funnysearching.com Virus fra listen.
Sådan fjernes Funnysearching.com Virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Funnysearching.com Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Funnysearching.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Funnysearching.com Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Funnysearching.com Virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Funnysearching.com Virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Funnysearching.com Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *