FunOnlinePlay - Hvordan Fjernes Det?

 

FunOnlinePlay (også Fun Online Play) fremmes som en gratis spilleplatform, der giver brugerne mulighed for at spille gratis online. Helt specifikt er det en Adobe Flash Games platform, der giver adgang til spil, såsom Box Run, King of Thieves, 1941 Frozen Front, Cookie Crush osv. De tilbyder en premium kategori af spil (f. eks Candy Soda Pop, Spooky Bird osv.), som ikke kan købes, men hvis du gerne vil spille dem, er du nødt til at acceptere visse betingelser på denne spille-hjemmeside.

Om FunOnlinePlay Adware

FunOnlinePlay.com er et reklamestøttet software, som kan kravle ind i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome og andre mest populære webbrowsere. Det kan forsøge at fjerne brugbare browserudvidelser, såsom AdBlock Plus, Privacy Badger samt lignende plug-ins, så fremvisningen af dets reklameindhold ikke møder modstand. FunOnlinePlay annoncerne kaldes for: ‘‘Ads by FunOnlinePlay.com’’, ‘‘Advertisement by FunOnlinePlay.com’’, ‘‘Ad by FunOnlinePlay.com’’, ‘‘Advert from FunOnlinePlay.com’’, ‘‘Powered by FunOnlinePlay.com’’, ‘‘Brought to you by FunOnlinePlay.com’’ og lignende. Du vil kort sagt nemt opdage det pga. adwareprogrammets titel i navnet.

Annoncerne kan dukke op i form af popups, pop-unders, links, bannerreklamer, mellemliggende- og fuldskærmsreklamer, in-game annoncer osv. De er skræddersyet helt specielt til dig. FunOnlinePlays Fortrolighedspolitik oplyser, at de indsamler følgende data: din IP adresse, dit navn og e-mailadresse, din internetudbyder, oplysninger om dit operativsystem, dine besøgte URL’er, din geografiske placering samt oplysninger om din webbrowser. Tredjeparter benytter disse oplysninger, så de kan kreere annoncer, og FunOnlinePlay bebyrder din computer med annoncerne, så den kører langsommere og får din browser til at fryse og gå ned, gå ned og fryse, ustandseligt! Det kan være, at du forsøger at fjerne FunOnlinePlay tilføjelsen ved at gendanne dine browserindstillinger. Men det vil ikke fungere. Læs følgende afsnit for at finde ud af, hvordan dette generende program distribueres og hvordan du fjerner det.

Hvordan trænger FunOnlinePlay adware ind i din computer?

FunOnlinePlay er ikke blot titlen på dette adware, det er også URL’en til spilleplatformen. Så din computer kan blive inficeret, hvis du besøger pågældende webside. Men programmet kan også distribueres via andre spillehjemmesider, endda gambling, pornografiske og andre upålidelige, gratis domæner. Adwareprogrammer kan også spredes via diverse tredjeparts annoncer. Og bundtning er også en mulighed. Det refererer til freeware/shareware downloads, som kan indeholde forskellige adwareapplikationer i form af ekstra valgfrie installationer. I det tilfælde skal du, hver gang du downloader noget fra internettet, vælge en avanceret/brugerdefineret installation, så du kan fravælge ekstra applikationer. Derudover skal du også læse Fortrolighedspolitikken og Vilkår for brug.

Det er en god ide at anvende Spyhunter, Reimage eller Hitman i tilfælde af en adwareinfektion. Disse automatiske scannere udfører en fuld systemscanning. En manuel fjernelse er alternativet til en automatisk fjernelse. Vejledningen til den manuelle fjernelse af FunOnlinePlay PUP (potentielt uønsket program) er angivet nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til FunOnlinePlay

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom FunOnlinePlay, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Ads by FunOnlinePlay

Sådan fjernes Ads by FunOnlinePlay ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom FunOnlinePlay Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til FunOnlinePlay
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ads by FunOnlinePlay fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med FunOnlinePlay samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by FunOnlinePlay, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by FunOnlinePlay fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner FunOnlinePlay Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af FunOnlinePlay eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ads by FunOnlinePlay, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Ads by FunOnlinePlay fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med FunOnlinePlay Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FunOnlinePlay, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man FunOnlinePlay fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde FunOnlinePlay være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse FunOnlinePlay fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ads by FunOnlinePlay. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med FunOnlinePlay Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

FunOnlinePlay skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
juli 13, 2016 12:41, juli 13, 2016 12:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *