Gaming Wonderland Toolbar - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Browser Hijackere
 

Gaming Wonderland Toolbar er en browser hijacker (kaprer), der kan blive installeret i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome browseren. Det er et program, der søger at fremme diverse hjemmesider, og forårsager massevis af omdirigeringer såvel som en lang rækker annoncer, der dukker op i dit system ud af den blå luft. Gaming Wonderland Toolbar kan blive installeret fra den officielle hjemmeside, hvor det hævder at tilbyde en bekvem websøgning, startside samt standard søgning. Men det er dog også blevet bemærket, at den bliver installeret sammen med gratis programmer fra internettet.

Når Gaming Wonderland Toolbar er inde i systemet, vil den ændre din standard søgeudbyder til search.tb.ask.com, og din startside vil blive indstillet som home.tb.ask.com. Denne søgemaskines søgeresultater er ikke særlig præcise, idet de grundlæggende består af sponsorerede hjemmesider. Det er ikke blot irriterende, men programmet forstyrrer din søgeaktivitet, og gør dig ikke i stand til at foretage dine søgninger som normalt.

Hvad der er endnu mere irriterende er, at Gaming Wonderland Toolbar kan spore dine søgevaner. Det betyder, at den vil indsamle oplysninger om dine søgeforespørgsler, de hjemmesider, du besøger, og den kan endda få adgang til din private information, såsom log ind oplysninger. Der hersker ingen tvivl om, at dette program er et potentielt uønsket program, og af den grund skal du fjerne Gaming Wonderland Toolbar fra din maskine.

Gå til Kontrolpanel -> Tilføj og Fjern Programmer listen, og afinstaller det derfra. Det er vigtigt, at du fjerner alle andre programmer, der er installeret med denne hijacker, da nogle af dem kan blive downloadet igen eller nulstille browserindstillingerne tilbage igen. Scan med Spyhunter, da det ret effektivt kan finde den slags programmer. Du skal ligeledes kontrollere browserudvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Gaming Wonderland Toolbar, bør du benytte anti-malware værktøjer, såsom Spyhunter og scanne din computer med dem. At du afinstallere programmet fra din PC, ændrer ikke dine søgeudbydere, det stopper blot annoncerne, så de ikke dukker op på din skærm. Du er nødt til at gøre det manuelt.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Gaming Wonderland Toolbar

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Gaming Wonderland Toolbar, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.Afhængig af den browser, du benytter, kan du følge vejledningen herunder:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Gaming Wonderland Toolbar fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i url baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg ->Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. På Opstart vælg ”Åbn siden ny fane” (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);
 

Gaming Wonderland Toolbar skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
januar 2, 2015 08:28, januar 2, 2015 08:28
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *