GamingCandy - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

GamingCandy er endnu en ondsindet applikation, som ikke bør være installeret på din computer, hvis du for fremtiden gerne vil undgå yderligere problemer vedrørende din it-sikkerhed. Hvis du for nyligt har opdaget, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du skal løse problemet, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med en detaljeret vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner GamingCandy fra din computer enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Hvis du ikke har tidligere erfaring med at fjerne computervirusser ligesom GamingCandy, anbefaler vi dig at vælge den automatiske fremgangsmåde. Den er nemlig meget nemmere og mere tidsbesparende. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derefter køre en scanning af alle gemte filer i din harddisk. Det vil automatisk finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware program efter eget valg.

Hvis du foretrækker den manuelle metode, skal du blot kigge på vores trin-for-trin GamingCandy manuelle vejledning i slutningen af denne artikel. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne noget komplicerede proces. Hvis du fuldfører alle punkterne korrekt, vil du være i stand til at fjerne GamingCandy ved egen hånd.

Du kan finde yderligere oplysninger om dette malwareprograms særlige funktioner, hvis du læser videre i artiklen. Skulle du støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Om GamingCandy adware

Skønt applikationen beskrives som et nyttigt og gratis værktøj, som vil hjælpe dig med øjeblikkeligt at få adgang til alle de nyeste og mest populære online spil, skal du ikke tro på det. Når GamingCandy er blevet installeret, vil det vise diverse annoncer i alle dine browsere, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue i din browser.

{{image::https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/2015/07/GamingCandy-300×225.png::300::225::GamingCandy}}

Vi kan ikke anbefale dig at klikke på nogle af de annoncer, der vises af GamingCandy, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. På den måde kan din computer blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Udviklerne af programmet har til hensigt at få dig til at klikke på annoncerne, fordi de bliver nemlig betalt, hver gang der klikkes på dem. Det er grunden til, at de vil indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, din IP adresse og e-mailadresser. De tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og tiltrækkende for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem.

Således distribueres GamingCandy adware

GamingCandy spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med diverse freeware, som kan downloades gratis fra internettet. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom under installationen af freeware.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Du vil på den måde være i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt kunne foretage nødvendige ændringer. Du skal ikke forhaste dig, da noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse.

Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden, så skal du afbryde pågældende installation, for det kan muligvis være GamingCandy eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til GamingCandy

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom GamingCandy, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af GamingCandy

Sådan fjernes GamingCandy ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom GamingCandy installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til GamingCandy
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af GamingCandy fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med GamingCandy samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamingCandy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse GamingCandy fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner GamingCandy. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af GamingCandy eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamingCandy, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse GamingCandy fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med GamingCandy samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamingCandy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man GamingCandy fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse GamingCandy fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på GamingCandy. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med GamingCandy, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

GamingCandy skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
august 13, 2015 08:40, august 13, 2015 08:40
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *