Gate Snapper - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Adware
 

Gate Snapper er en applikation, som du ikke skal have installeret på din computer. Den er opført som et adwareprogram, og kan give dig uønskede følger. Programmet vil vise diverse annoncer i dine netbrowsere. Annoncerne er ikke blot irriterende, men også ondsindede. Idet denne applikation bliver installeret i computeren, uden at brugeren selv er klar over det, vil denne først bemærke det, når programmet allerede er inde og din computer dermed er inficeret. Men så er det til gengæld heller ikke vanskeligt at lægge mærke til det, fordi annoncerne, der bliver vist af Gate Snapper, er markeret med slogans ”Ads by Gate Snapper” eller ”Brought to you by Gate Snapper”.

Hvis du gerne vil fjerne Gate Snapper, har du to muligheder. Hvis du ikke har nogen tidligere erfaring med at fjerne virusser, bør du få hjælp af et pålideligt anti-malware software, såsom SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Du skal blot downloade og installere et af disse programmer, og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen samt beskytte din PC mod lignende infektioner fremover. Du kan også benytte andre anti-malware software efter eget valg. Hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra værktøj, kan du også slippe af med Gate Snapper manuelt. Rul ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin vejledning til manuel fjernelse af Gate Snapper. Følg den omhyggeligt, og du vil være i stand til at slippe af med denne ondsindede applikation på ingen tid. Du skal dog vide, at det kræver en vis erfaring, så hvis du ikke føler dig sikker nok, er det bedre at benytte en automatisk fjernelse.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, skal du ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem. Hvis du gerne vil vide mere om Gate Snapper, skal du blot læse videre.

Om Gate Snapper

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan blive føjet til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Safari. Når det først er inde i systemet, vil det vise irriterende annoncer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, banner eller kontekstuelle reklamer. De annoncer er ikke kun forstyrrende, men også ondsindede, og vi kan ikke anbefale, at du klikker på dem. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle, og det er virkelig farligt. Din computer kan blive inficeret eller du kan endda blive snydt på den måde.

Gate Snapper er som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Idet disse er bandlyst fra lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at skaffe trafik til deres hjemmesider. Så hvis Gate Snapper er installeret på din computer, kan hackere og svindlere nå dig direkte i din netbrowser hver dag. Denne uønskede applikation kan ligeledes infiltrere andet malware i din computer, så det er nødvendigt, at du straks fjerner den.

En anden uønsket egenskab ved Gate Snapper er indsamling af data. Når det først er installeret, vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, eller endda dine IP og e-mail adresser. Udviklerne af adware tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således endnu mere relevante og interessante i dine øjne, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på dem. Det er netop formålet med Gate Snapper, idet udviklerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager.

Således distribueres Gate Snapper

Gate Snapper følger med andet gratis software, såsom diverse media players eller PDF generators. Dvs. når du downloader og installerer en freebie fra internettet, er der risiko for, at Gate Snapper vil blive installeret ved siden af, uden at du er klar over det. For at undgå, at det sker, skal du være opmærksom på installationsprocessen ved freebies. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, hvis det er muligt. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, da det muligvis kan være Gate Snapper eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Gate Snapper

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Gate Snapper, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Gate Snapper

Sådan fjernes Gate Snapper ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Gate Snapper installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Gate Snapper
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Gate Snapper fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Gate Snapper samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gate Snapper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Gate Snapper fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Gate Snapper. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Gate Snapper eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gate Snapper, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Gate Snapper fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Gate Snapper samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gate Snapper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Gate Snapper fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Gate Snapper være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Gate Snapper fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Gate Snapper. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Gate Snapper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
januar 21, 2015 07:53, januar 21, 2015 15:20
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *