Genius Box - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Genius Box er en browser udvidelse, som er designet af TGF Interactive LLC. Programmet hævder at være et fremragende værktøj, der totalt kan forbedre din søgning på internettet. Kort sagt tilbyder det hurtig adgang til de mest besøgte websider, såsom Facebook, Youtube osv., og det hævder ligeledes at kunne levere de mest relevante søgeresultater fra dine foretrukne websider, uden at du er nødt til at åbne ekstra vinduer/faner eller foretage de samme søgninger på hver webside. I virkeligheden kan Genius Box forårsage en masse uønskede ting på din computer og endda udsætte den for fare for at blive inficeret.

Genius Box kan spore din aktivitet online og registrere pågældende oplysninger. Derpå kan disse data blive solgt til tredjeparterne, som anvender den slags information til markedsføring. Derudover kan programmet endda afsløre dine brugernavne og kodeord, hvilket betyder, at det kan få adgang til dine følsomme data og det er ikke sikkert. Det mest irriterende er de konstante omdirigeringer, når du forsøger at foretage en søgning eller besøge en bestemt webside. Vi skal også lige nævne, at programmet ændrer din startside og standard søgeudbyder.

Genius Box trænger ind i computersystemet sammen med freeware programmer. Derfor skal du være forsigtig med dine downloads. I løbet af installationen er det muligt at se hvilke programmer, der er bundtet med hovedprogrammet. Du er nødt til at fravælge indstillinger, der installerer Genius Box eller eventuelt andre ukendte programmer, så du således forhindrer disse generende værktøjer i at få adgang til din computer.

Sikkerhedseksperter anbefaler på det kraftigste, at man uden tøven fjerner Genius Box fra computeren, så snart man opdager det. Åbn Kontrolpanelet -> Tilføj/Fjern programmer listen og afinstallér det derfra. Du skal også tjekke browser udvidelserne for Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis du ikke kan se Genius Box på listen, bør du anvende et anti-malware værktøj, såsom Reimage, SpyHunter og scanne din computer med det. Det ændrer ikke dine søgeudbydere, når du afinstallerer programmet fra dit system, det sætter kun en stopper for annoncerne. Så derfor er du nødt til at gøre det manuelt. I henhold til den browser du anvender, kan du følge vejledningen herunder:

I Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Redigér standardsøgninger.
 3. Fjern Genius Box fra listen.

I Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.

I Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Du skal være opmærksom på, at en manuel fjernelse af Genius Box ikke altid kan løse problemet med fremvisningen af annoncer. En af grundene kan være, at der kan være blevet installeret mere end ét adware eller browser hijacker. I det tilfælde bør du scanne din computer med Spyhunter.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Genius Box

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Genius Box, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel Genius Box fjernelse

 
 

Genius Box skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 21, 2015 10:22, november 21, 2015 10:22
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *