Getit4cheaper - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Adware
 

Getit4cheaper er endnu en ondsindet applikation, der kan blive installeret på din computer, uden at du selv er klar over det. Den er opført som adware, fordi den udfører flere ondsindede handlinger. Hvis du har bemærket annoncer markeret med slogans, såsom ”Ads by Getit4cheaper” eller ”Brought to you by Getit4cheaper”, er din computer helt klart inficeret og du er nødt til omgående at rense den. Hvis du er på udkig efter en måde at fjerne dette malware på, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en vejledning, der forklarer, hvordan man fjerner denne infektion både manuelt og automatisk.

Hvis du ikke er en erfaren computerbruger, bør du vælge en automatisk metode, fordi det er meget nemmere og formålstjenstligt. Du skal blot downloade og installere et pålideligt anti-malware program, såsom Malwarebytes, StopZilla eller SpyHunter og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen. Det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er klogt at have den slags programmer installeret.

Hvis du af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade ekstra software, kan du også fjerne Getit4cheaper manuelt. Da denne proces kan være vanskelig, har vi udviklet en trin-for-trin Getit4cheaper fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og du vil være i stand til at fjerne dette malware på ingen tid. Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende fjernelsesvejledningen eller selve infektionen, skal du ikke tøve med at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem.

Hvis du gerne vil vide mere om de specifikke funktioner ved Getit4cheaper, skal du blot læse videre.

Om Getit4cheaper

Den beskrives som en applikation, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge, ved at forsyne dig med diverse links, kuponer og tilbud, når du handler online. Men denne beskrivelse har intet med virkeligheden at gøre.

Den fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Safari, Internet Explorer, Google Chrome og Mozilla Firefox. Efter installation vil den vise forskellige annoncer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. De dukker af og til helt tilfældigt op, hvilket kan være ret forstyrrende. Du kan som regel se dem på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon. Du vil blive tilbudt at købe nogle bestemte varer eller tjenester til yderst favorable priser. Selvom annoncerne virker ret tiltrækkende, skal du ikke falde for det trick, for de er som regel falske. De tjener kun til at fange din opmærksom og få dig til at klikke på en af annoncerne. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, som eventuelt tilhører cyber kriminelle, såsom hackere og svindlere, så det er ret farligt. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

En anden uønsket egenskab ved Getit4cheaper er indsamling af data. Når programmet er blevet installeret, vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider eller endog dine IP og e-mailadresser. Udviklerne af adwareprogrammet tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således endnu mere relevante og interessante for dig, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med denne ondsindede applikation, fordi udviklerne af den bliver betalt, hver gang du klikker på annoncerne.

Værktøjet kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de ikke har adgang til de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom Getit4cheaper til at skabe trafik til deres hjemmesider. Med andre ord, hvis Getit4cheaper er installeret på din computer, kan cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser til dagligt.

Således distribueres Getit4cheaper

Getit4cheaper er bundtet med andet gratis software. Det vil sige, at når du downloader og installerer programmer gratis, er der risiko for, at Getit4cheaper vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Hvis du gerne vil undgå det, skal du være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal ikke springe punkter over, og du skal om muligt altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Du skal ikke forhaste dig, idet noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret, skal du straks fjerne dette malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Getit4cheaper

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Getit4cheaper, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Getit4cheaper

Sådan fjernes Getit4cheaper ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Getit4cheaper installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Getit4cheaper
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Getit4cheaper fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Getit4cheaper samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Getit4cheaper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Getit4cheaper fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Getit4cheaper. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Getit4cheaper eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Getit4cheaper, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Getit4cheaper fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Getit4cheaper samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Getit4cheaper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Getit4cheaper fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Getit4cheaper fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Getit4cheaper. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Getit4cheaper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Getit4cheaper fjernelse

 
       
 

Om forfatteren

 
april 28, 2015 07:51, april 28, 2015 07:51
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *